Hoofdinhoud

Angel Elixir

EAU DE PARFUM

het is de angel die je niet verwacht, een expressie van de krachtige vrouwelijkheid van de onverschr… Lees de volledige beschrijving

Navulbaar
Angel Elixir

Angel Elixir

EAU DE PARFUM

PDP-tabbladen

het is de angel die je niet verwacht, een expressie van de krachtige vrouwelijkheid van de onverschrokken supravrouwen van vandaag. onschuldig maar krachtig. aards maar buitengewoon. ultra-edgy maar liefdevol. de houtachtige bloemige gourmandgeur van het nieuwe elixir geeft een nieuwe twist aan wat angel zo uniek maakt. stel je een bloemige melkweg voor, in de iconische stervormige parfumflacon van mugler, omgetoverd in een boeiend diepblauw... angel elixir is meer dan een parfum, het is de katalysator om jouw realiteit opnieuw uit te vinden. omdat de echte wereld niet genoeg is...

angel elixir eau de parfum : wat is het verschil met angel edp?
angel elixir eau de parfum blaast deze structuur nieuw leven in met heldere, romige tonen. zoete gourmandise opent het pad naar een stralend wit bloemenboeket dat de geur extra laat schitteren door de rijke, bloemblaadjesachtige textuur. levendig, amberachtig hout versterkt een weelderige vanille-infusie voor een verleidelijk en onverschrokken effect.

het is de ziel van Angel, met een nieuw twist. angel elixir, het nieuwe parfum.

angel elixir is de nieuwe ster aan het firmament. een volledig originele, houtachtige bloemige gourmandgeur die een nieuwe twist geeft aan wat angel eau de parfum zo uniek maakt. een reflectie van de creativiteit en expertise van mugler, met superieure materialen in onverwachte combinaties die zich ontvouwen in drie geurende facetten:

stimulerend facet: een vonk van stralend licht en je voelt je vrij, bevrijd, hoog vliegend in de lucht en zonder vrees. ultramodern, metaalhelder roze peper co2-extract licht de spannende topnoten op.

magnetisch facet: onweerstaanbaar aantrekkelijk, een sensuele bloemige melkweg brengt je in nog hogere sferen. gelukkig, verfijnd, geïnspireerd. jouw ultravrouwelijkheid is magnetisch, jouw zintuigen betoverd door de sensualiteit van een uniek mugleriaans boeket van witte bloemen dat een hart van zachte oranjebloesem en kruidige ylang ylang-essentie combineert. gelijktijdig gedistilleerd door een innovatief proces, versterken rijkelijk bloemige, licht fruitige jasmijn grandiflorum absolute en de romige essentie van sandelhout elkaar, waardoor het magnetische boeket wordt doordrenkt met een compleet nieuwe, melkachtige bloemigheid.

transformerend facet: de zwaartekracht tartend, vind je je eigen realiteit opnieuw uit. je bent een ster, glinsterend in een nevel van weelderige vanille-infusie. kostbaar sandelhout uit nieuw-caledonië, opnieuw gedestilleerd om het sensueelste hart tot uitdrukking te brengen, benadrukt de verwennerij terwijl amber xtreme™, een levendig, geavanceerd houtachtig amberachtig ingrediënt, haar krachtige spoor versterkt...

meer dan een flacon, het is een nieuwe twist van een mythe van de moderne parfumerie. de legendarische vijfpuntsster van mugler wordt voor angel elixir herboren in een fascinerende blauwe tint, die contrasteert met de romige, stralende bloemengeur die er in zit. deze is verkrijgbaar in 25 ml, 50 ml en een navulbaar formaat van 100 ml.

mugler is navulbaar geboren in 1992. je kunt nu je steentje bijdragen aan de toekomst en jouw angel elixir-parfumflacon navullen in de winkel bij de mugler-fontein of thuis met de mugler-navullingen.
mugler-parfums worden anders aangebracht dan andere parfums. ze verdienen een uniek, eigen ritueel, speciaal samengesteld om optimaal te kunnen genieten van de essentie en het voluptueuze van de geur: de “mugler-wolk”.
spray eerst een ruime hoeveelheid alien elixir eau de parfum in een cirkel voor je om een wolk met geur te creëren. stap deze magnetische cirkel binnen. laat je omhullen door de charme.

alcohol ● parfum / parfum ● aqua / water ● benzylsalicylaat ● benzyl alcohol ● alpha-isomethyl ionone ● linalool ● ethylhexylsalicylaat ● butyl methoxydibenzoylmethaan ● hydroxycitronellal ● limoneen ● coumarin ● geraniol ● isoeugenol ● methyl anthranilate ● benzyl benzoate ● citral ● eugenol ● cinnamal ● farnesol ● ci 60730 / ext. violet 2 ● ci 14700 / red 4 ● ci 42090 / blue 1

de lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijke gebruik.

EEN GEFACETTEERD BOEKET

EEN GEFACETTEERD BOEKET

"MET EEN ANGEL-ELIXER WILDEN WE EEN INTENSE VERSLAVING VOL CONTRASTEN UITDRUKKEN, NET ALS DE ANGEL-VROUW: VERLEIDELIJK, FASCINEREND EN ZONDER VREES"

Anne Flipo en Domitille Michalon-Bertier, parfumeurs van Angel Elixir

EEN MELKACHTIG BLOEMENBOEKET

EEN MELKACHTIG BLOEMENBOEKET

HOE KUN JE JOUW ANGEL ELIXIR-FLACON BIJVULLEN

HOE KUN JE JOUW ANGEL ELIXIR-FLACON BIJVULLEN

  1. Verwijder de dop van uw parfumflacon
  2. Verwijder het spraymechanisme
  3. Doe met behulp van de trechter het parfum in je flacon
  4. Zet het spraymechanisme terug en sluit je parfumflacon
EEN STERVORMIGE FLACON, OMGETOVERD IN EEN BOEIEND DIEPBLAUW

EEN STERVORMIGE FLACON, OMGETOVERD IN EEN BOEIEND DIEPBLAUW

HUNTER SCHAFER, DE NIEUWE STER VAN MUGLER

HUNTER SCHAFER, DE NIEUWE STER VAN MUGLER

VAN HET ECHTE LEVEN TOT FANTASIE


Ontdek een eigentijdse uitnodiging om je eigen potentieel te ontdekken, om grenzeloos te leven

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink