Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS
HET NIEUWE EAU DE PARFUM

CREËER IETS ONVOORSTELBAARS

EEN ECHT MANIFEST VOOR OPTIMSME

In een tijd waarin mensen licht zoeken in de duisternis, baant een zonnegodin zich een weg naar een miraculeuze, maar echte lotsbestemming.

Ze is de belichaming van een mystieke vrouwelijkheid, een orakel van de moderne tijd, en ze draagt de universele boodschap voor een betere wereld in haar: verbonden met de natuur, open voor het spirituele, veerkrachtig, creatief en vrijgevig, zij creëert bijzondere momenten.

Deze muze is een godin.

Alien Goddess.

EEN STRALENDE
EN WEELDERIGE
OMARMING

Het bloemige, oriëntaalse, houtachtige Eau de Parfum laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten die je zintuigen zullen betoveren met drie onthullingen.

EEN ZONNIG BLOEMENBOEKET

EEN KOSTBARE GOUDEN TALISMAN VOOR DE EEUWIGHEID

Vul je Alien Goddess-fles altijd en overal bij met de navulfles. Je kunt je Eau de Parfum direct in je talismanfles doen, zodat je er zo lang van kunt blijven genieten als je zelf wilt.

EEN BUITENAARDSE
MUGLER-MUZE

Willow Smith is een moderne muze, het ware gezicht van een nieuwe vrouwelijkheid: krachtig, getalenteerd, spiritueel en verbonden met de wereld om haar heen.

Ze is de belichaming van een versterkte vrouwelijkheid, een uitdaging voor de sociale normen en geslachtsnormen, en ongetwijfeld de aardse incarnatie van Alien Goddess.

Creëer iets onvoorstelbaars.

VERSTERK JOUW GODDELIJKE KRACHT EN MAAK HET BIJZONDER MET DE HELE ALIEN-RANGE

Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink