Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS, HET NIEUWE EAU DE PARFUM

Mugler weerstaat al van begins af aan de tand des tijds met gewaagde creaties die de meest wilde fantasieën oproepen en een buitenaardse en heerlijke weelderigheid hebben. De mode en parfums van Mugler zijn een unieke verslaving. Betoverende creaties die maling hebben aan tijd en ruimte en de meest unieke combinaties vormen. Mugler start vandaag een nieuw hoofdstuk met een nieuw bijzonder parfum. De reis van Alien, geïnspireerd door de reizen uit de fantasie van Manfred Thierry Mugler, luidt met Alien Goddess een nieuw tijdperk in, dat de oorsprong van het leven een briljante toekomst geeft.
29 aug 2021
ALIEN GODDESS-GEHEIMEN DE GOUDEN PARFUMFLES

EEN SPRANKJE LICHT IN EEN NIEUWE WERELD


De mensheid, diep geschokt en vol onrust, is op jacht naar een nieuw soort toekomst. De uitdaging voor een traditioneel gevoel voor normaal heeft geleid tot een weigering van de terugkeer naar manieren van leven die niet meer van deze tijd zijn. Een gevoel van ergens bij horen, met spiritualiteit als de spreekwoordelijke reddingsboei, is het tegengif voor de uitdagingen van het moderne leven.
Deze collectieve inspiratie voor een betere toekomst heeft de weg gebaand voor een fascinerende vrouwelijke figuur. Zij wordt geleid door haar innerlijke kracht en ze heeft de bijzondere kracht om de aarde vruchtbaar te maken en met haar zachtmoedigheid leven, hoop en schoonheid in de wereld te introduceren. Ze geeft haar goddelijke geschenken extra kracht door haar energie met een mystieke bloem, de gouden bloem, te combineren, en ze nodigt iedereen uit om deze vast te pakken.
Ze is de belichaming van een mystieke vrouwelijkheid, een orakel van de moderne tijd, en ze draagt de universele boodschap voor een betere wereld in haar: verbonden met de natuur, open voor het spirituele, veerkrachtig, creatief en vrijgevig. Deze muze is een godin. Alien Goddess.ALIEN GODDESS, EEN ECHT MANIFEST

Alien Goddess nodigt je uit voor een bovennatuurlijke en bijzondere ontdekkingstocht, het heilige en stralende baken van een nieuwe generatie die met een mystieke queeste bezig is. Het nieuwe parfum is een manifest voor een nieuwe, inclusieve en optimistische soort neo-vrouwelijkheid. Alien Goddess, een icoon van haar generatie die wordt gedreven door haar doelen, wordt belichaamd door Willow Smith, een magnetische moderne muze van het nieuwe tijdperk. Welkom bij de buitengewone toekomst zonder limieten die voor ons ligt.

Ze is het ware gezicht van een nieuwe vrouwelijkheid: krachtig, getalenteerd, spiritueel en verbonden met de wereld om haar heen. Willow Smith is een moderne muze.EEN GEWAAGDE CREATIE

« Een herontdekking van de vrouwelijke bloemigheid via de bijzondere kracht van zonlicht is de krachtige gedachte achter dit nieuwe parfum. Alien Goddess is een krachtige en universele versie van de populaire en verslavende familie bloemengeuren. »
Marie Salamagne en Nathalie Lorson


De iconische fles van Mugler is versierd in een stralende gouden jurk voor Alien Goddess, die haar kracht haalt uit de sensuele en stralende maansteencapsule. Deze nieuwe talisman is een krachtig symbool van vrouwelijkheid en vruchtbaarheid.


Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink