Hoofdinhoud
Vaderdag

Kosmische Vaderdag: welk parfum voor hem?

Dit jaar hebben we allemaal onze familie gemist. Des te meer reden om Vaderdag met het perfecte vaderdagcadeau te vieren, een dat direct een glimlach op zijn gezicht tovert. U kunt een parfum of de bijkomende producten voor uw vader kopen, iets dat hij de rest van zijn leven niet meer zal vergeten. Tijdens deze speciale gelegenheid staat MUGLER voor u klaar om u thuis zo goed mogelijk van alle gemakken te voorzien. Kies voor Vaderdag 2021 de herengeur die zijn persoonlijkheid het beste benadrukt. Spectaculaire parfums die een krachtige indruk achterlaten? Verfijnde en subtiele noten met een vleugje mysterie? Als u zijn karaktertrekken in het achterhoofd houdt, helpt MUGLER u om het juiste universum voor hem te vinden.
20 jun 2021
A*Men Eau De Toilette

SENSUEEL EN VIRIEL? DE HOUTACHTIGE AROMATISCHE EAUX DE TOILETTE VAN MUGLER


De houtachtig aromatische parfums behoren tot een van de oudste geurfamilies in de parfumerie. Een originele kracht die MUGLER, als maker van avant-garde parfums, combineert met bloemige, oriëntaalse of kruidige noten, die de meest sensuele kracht en viriliteit afscheiden. En wanneer leer en Cashmeran hout gecombineerd worden met een vleugje osmanthus, komt de mannelijkheid van Alien Man Eau de Toilette optimaal tot uitdrukking. Een unieke geur die een verfijnde indruk achterlaat, vervuld met het mysterie van buitengewone mannen in een mysterieuze talismanfles. Alles wat uw vader wil (en nodig heeft) vindt u hier.A*Men Eau De Toilette

VASTBERADEN EN CHARISMATISCH? DE ORIËNTAALSE GEUREN, ZOALS A*MEN EAU DE TOILETTE VAN MUGLER


De oriëntaalse geurfamilie wordt vaak gecombineerd met aromatische en geroosterde geursporen voor meer kracht. Het stimuleert de reislustigheid en nodigt uit om eindeloze mogelijkheden optimaal te benutten. Een oriëntaals parfum is per definitie fascinerend en betoverend. Met zijn opulente en gourmand karakter blijft het nooit onopgemerkt en de man die het draagt dus ook niet. A*MEN Eau de Toilette heeft alles in zich om de aandacht te trekken: een onthulling van warme noten van koffie en patchouli op een basis van vanille. Een geroosterd en contrasterend parfum dat de persoonlijkheid van onoverwinnelijke mannen, zoals uw vader, karakteriseert.Met zoveel zoete cadeaus en ontelbare opties, zult u uw vader hiermee ongetwijfeld een speciaal gevoel geven voor deze Vaderdag. Dit is het perfecte moment om de man waar u van houdt het meest persoonlijke, unieke cadeau van allemaal te geven: een geur. Vergeet Moederdag niet, anders wordt uw moeder misschien wel jaloers!
Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink