Hoofdinhoud
KIES DE PARFUMNAVULERVARING VOOR MEER DUURZAME LUXE

KIES DE PARFUMNAVULERVARING VOOR MEER DUURZAME LUXE

Bij MUGLER hebben we het motto: minder produceren, meer navullen. Als luxemerk willen we de beste hoogwaardige parfums aanbieden met de laagst mogelijke impact op de planeet. Het navullen van parfum is de beste en meest duurzame manier om deze balans te bereiken. We weten dat het een lange weg is, dus hou je stevig vast en ga samen met ons op deze reis naar meer verantwoorde luxe.

20 jul 2021

ECO-VERANTWOORDELIJKHEID EN PARFUM NAVULLEN: EEN NIEUWE MANIER OM LUXE TE ERVAREN

A*Men Eau De Toilette

ECO-VERANTWOORDELIJKHEID EN PARFUM NAVULLEN: EEN NIEUWE MANIER OM LUXE TE ERVAREN


MUGLER’s toewijding om meer verantwoorde luxe met een kleinere voetafdruk te bieden draait om ecodesign en parfum navullen. De nieuwe MUGLER Fountain illustreert dit het beste als het symbool van een nieuwe, circulaire economie. De MUGLER Fountain, die volledig is gemaakt van gerecycled materiaal, biedt elke MUGLER-klant de mogelijkheid om van de navulbare parfumflacon te genieten zonder angst voor een houdbaarheidsdatum. MUGLER heeft een specifieke service ontwikkeld die je de mogelijkheid biedt om de reserveonderdelen van je parfumflacon direct in de winkel te vervangen, zodat je favoriete flacon langer meegaat. De navulervaring zorgt ervoor dat de klant alleen betaalt voor wat erin zit: een verslavend MUGLER-parfum, waarbij altijd de juiste hoeveelheid van het product in de flacon wordt gegoten met behulp van de druppel-voor-druppel-technologie.




ECO-VERANTWOORDELIJKHEID EN PARFUM NAVULLEN: EEN NIEUWE MANIER OM LUXE TE ERVAREN

A*Men Eau De Toilette

DE NAVULBARE PARFUMS VAN MUGLER IN CIJFERS.


De parfumnavulervaring van MUGLER heeft uitstekende resultaten opgeleverd. De cijfers spreken voor zich: Elke 25 seconden wordt wereldwijd 1 flacon nagevuld, elk jaar worden 1,5 miljoen flacons bespaard en elk jaar worden 380 tonnen glas bespaard. Voor het Angel Eau de Parfum is dit een gemiddelde afname van 100% metaal, 83% plastic, 74% glas en als laatste 68% karton gebruikt voor het maken van MUGLER-parfums. Wereldwijd en bij meer dan 10 000 MUGLER Fountains worden de 4320 MUGLER-flacons elke dag nagevuld en hergebruikt. De positieve cirkel van MUGLER wordt steeds groter – word hier nu onderdeel van!




MUGLER maakt van parfum navullen meer dan een droom, een wilde fantasie: het is een realiteit. Een die je stevig in handen kunt nemen, als je ziet dat je Angel Eau de Parfum navulbare flacon, Alien Eau de Parfum navulbare flacon of je Alien Goddess Eau de Parfum navulbare flacon weer tot leven komt bij de MUGLER Fountain.
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink