Hoofdinhoud
DE NAVULFLES- EN NAVULBARE PARFUMERVARING BIJ MUGLER

DE NAVULFLESSEN- EN NAVULBARE PARFUMERVARING BIJ MUGLER

Wij hebben bij Mugler als doel om sterk verslavende en geliefde parfums van ethische en duurzame makelij te bieden. Het resultaat is een hypermoderne prachtige navulfles en een unieke navulervaring met de MUGLER FOUNTAIN. Is mijn fles navulbaar? En hoe kan ik een lege navulbare fles bijvullen? Dit artikel beantwoord als je vragen over het navullen van parfums en zal de eigen navulopties van MUGLER doorlopen.
20 jul 2021
A*Men Eau De Toilette

WAT ZIJN DE MUGLER-NAVULFLESSEN EN HOE WERKEN ZE?


In de loop der jaren heeft MUGLER een nieuwe visie van verantwoorde luxe opgebouwd via een alternatieve manier om parfum te gebruiken. MUGLER biedt met de navulflessen haar klanten de mogelijkheid om hier een bijdrage aan te leveren. Alle Eau de Parfums van MUGLER, zoals de Angel Eau de Parfum navulfles, Aura MUGLER Eau de Parfum navulfles en Alien Eau de Parfum navulfles, bieden een eenvoudige en praktische manier om je parfumfles te hergebruiken. De navulflessen van MUGLER worden gezien als het ultieme aanbod op de markt en zijn een economische, ecologische en handige manier om altijd je favoriete parfum in huis te hebben.

Dit nieuwe verantwoorde gebaar biedt je de mogelijkheid om je fles overal bij te vullen, zodat je kunt blijven genieten van je favoriete geur, en je ook nog eens 53% minder plastic, 53% minder karton en 49% minder glas gebruikt. Het is een revolutie in je tas, die je met slechts één klik op Mugler.com in huis haalt.A*Men Eau De Toilette

MUGLER FONTAIN OF DE ULTIEME NAVULBARE PARFUMERVARING.


Bij de lancering van Angel Eau de Parfum in 1992, vond MUGLER de meest ecovriendelijke innovatieve service en ultieme navulbare parfumervaring uit: de MUGLER Fountain. MUGLER Fountains zijn geïnspireerd door de 18e-eeuwse traditie van parfumfonteinen en er zijn tegenwoordig wereldwijd meer dan 10 000 Mugler Fountains in parfumerieën te vinden die klanten de mogelijkheid geven om hun geliefde MUGLER-flessen oneindig bij te vullen in plaats van ze weg te gooien. De Mugler Fountain biedt vrouwen ook de mogelijkheid om te profiteren van een uniek moment met een beautyadviseur. Daar ligt de schoonheid en ambivalentie van de MUGLER navulbare parfumervaring: dit is zowel een toegankelijke manier om te zorgen dat je parfums langer meegaan als een echte luxe ervaring.Optie 1, de navulfles, of optie 2, de Mugler Fountain, bieden je de mogelijkheid om te kiezen welke navulervaring van MUGLER je wilt gebruiken om oneindig te kunnen genieten van je favoriete parfum. En niet te vergeten: je onderneemt samen met MUGLER actie voor meer verantwoorde luxe.
Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink