Hoofdinhoud
Welke Alien Goddess ben jij?

Welke godin ben jij?

Als een expert in gedurfde overdaad stelt Mugler parfums samen die een krachtig spoor achterlaten, het zelfvertrouwen een boost geven en vrouwen in staat stellen om hun vrouwelijkheid, humeur of sensualiteit aan de wereld te onthullen. Alien is een van deze parfums, verkrijgbaar in diverse varianten: Alien Eau de Toilette, Alien Eau de Parfum, Alien Goddess, Alien Goddess Intense en het nieuwe Alien Goddess Supra Florale. Elk van deze parfums heeft haar eigen unieke olfactorische identiteit om jouw innerlijke godin te onthullen en te laten stralen.
17 jul 2023
Welke Alien Goddess ben jij?

  • Alien Goddess Eau de Parfum Supra Florale is een prikkelend en pittig parfum dat zich ontwikkelt om een unieke geur te onthullen. Het combineert de vitale, plantaardige frisheid van cactusbloem met een verhelderend vleugje peerakkoord, de iconische opulentie van een superinfusie van grandiflorum jasmijn en de warmte en weelde van het amberachtige bingelkruid.
  • Het krachtige en magnifieke Alien Goddess Intense is een unieke samensmelting van de onweerstaanbare weelderigheid van Crème de Coco en sprankelend bergamot, de prachtige schittering van versterkte jasmijnnoten met een diepe, houtachtige basis, verzacht met de sensualiteit van bourbon vanille. Een stralend parfum met onbegrensde kracht.
  • Het goddelijke en magnetische Alien Goddess verenigt het stralende karakter van Calabrische bergamot met zacht kokoswater en de duizelingwekkende kracht van grandiflorum jasmijn met ultraverslavend bourbon vanille. Een weelderig parfum dat je streelt als een zonnestraal en een intens weldadige en charismatische halo uitstraalt.Welke Alien Goddess ben jij?

  • Het spectaculaire en mysterieuze Alien Eau de Parfum brengt de majestueuze schittering van jasmijn samen met de intense sensualiteit van cashmeran en de betoverende kracht van witte amber voor een uitzonderlijk parfum. De ultieme expressie van vrouwelijkheid met een vleugje sensualiteit.
  • Het sprankelende en mystieke Alien Eau de Toilette combineert de positieve en energieke noten van mandarijn, de duizelingwekkende lichtheid van jasmijn en de kostbare geuren van witte amber en cashmeran. Een parfum met een verhelderende frisheid dat de zintuigen doet ontwaken.Vind jouw olfactorische familie

Op jouw zoektocht naar het perfecte parfum kunnen geurfamilies je helpen om de geuren te ontdekken die jouw persoonlijkheid het beste tot uitdrukking brengen. Ze hebben allemaal andere karaktertrekken die terugkomen in de verschillende Alien-parfums.
Welke Alien Goddess ben jij?

  • Zo heeft Alien Goddess Supra Florale Eau de Parfum een bloemig en amberachtig karakter met een zonnig accent van jasmijn, dat het bloemige karakter van de originele eau de parfum verder verheft.
  • Warme en elegante houtachtige noten geven Alien Goddess Intense Eau de Parfum uitzonderlijke diepte die vooral verleidelijk is voor instinctieve mensen die op zoek zijn naar authenticiteit.
  • Bloemige noten met een stralend en vrouwelijk karakter, vermengd met fruitige, kruidige of houtachtige accenten, stralen een positieve en welwillende energie uit die karakteristiek is voor Alien Goddess Eau de Parfum.
  • Noten van amber gecombineerd met de poederige en omhullende geuren van muskus, kruiden, kostbare houtsoorten en vanille, geven Alien Eau de Parfum een gedurfde en levendige sensualiteit.
  • De frisse, pittige citrusnoten die van Alien Eau de Toilette zo’n bruisend parfum maken zullen vooral de vrolijke dromers betoveren.Het buitengewone koesteren

Afhankelijk van hun herkomst, kwaliteit, dosering en de manier waarop ze gecombineerd worden, kunnen ingrediënten uiteenlopende en soms verrassende gevoelens oproepen. Let niet alleen op noten die je wel of niet lekker vindt ruiken. Een parfum is opgebouwd uit hoofd-, midden- en basisnoten die geleidelijk ontluiken, vrijkomen of vervliegen naarmate de tijd verstrijkt. De manier waarop bepaalde grondstoffen met elkaar gecombineerd zijn en de dosering ervan brengt ook verschillende effecten teweeg. Door bepaalde facetten van zijn iconische parfum Alien te versterken of uit te breiden, heeft Mugler enkele uitdagende nieuwe interpretaties van het originele parfum samengesteld, stuk voor stuk met de stralende en weelderige geur die zo kenmerkend is voor het parfum. Deze variaties zijn in de kern gelijk en worden ondersteund door een van de belangrijkste ingrediënten in het palet van de parfumeur: buitengewone jasmijn.
Voel de energie van een parfum dat je betovert, voel het op je huid en laat je emoties bevestigen wat je intuïtie al weet.

Luister naar je emoties

Het duurt bijna een uur voordat een parfum al zijn facetten heeft onthuld. Net genoeg tijd om alle basisnoten tot hun recht te laten komen. Elke geur ontwikkelt zich geleidelijk, afhankelijk van je huidtype. Breng het ‘s ochtends vroeg aan op je huid, voel hoe het tot bloei komt en let op de reacties van de mensen om je heen. Spray het Alien-parfum van jouw keuze en hul je met de geurende wolk voor een intense ervaring. Laat haar royale noten zich met je haar en kleding verweven en een krachtige halo vormen. Voor nog meer intensiteit kun je het parfum direct op de huid aanbrengen op de polspunten: de hals en binnenkant van de polsen en ellebogen.
Welke Alien Goddess ben jij?

Een parfum heeft een eigen karakter en begeleidt ons in ons dagelijks leven. Om erachter te komen welk parfum het beste bij jouw persoonlijkheid past, kun je de ervaring meerdere dagen achter elkaar herhalen. Je kunt de intensiteit van je parfum aanpassen aan het moment, je humeur of je energie door te kiezen voor een eau de toilette, eau de parfum, eau de parfum Intense of zelfs een Eau de Parfum Supra Florale. Ben je op zoek naar een subtiele geur of wil je een onvergetelijke indruk achterlaten? Door de verschillende concentraties van deze parfums kun je experimenteren met de kracht van het geurspoor met hetzelfde olfactorisch thema.

Om vrouwelijkheid in alle vormen aan te vullen en de essentie ervan te benadrukken, heeft Mugler een uitzonderlijk geurenpalet samengesteld: van Alien tot Alien Goddess Supra Florale. Een genuanceerd boeket met verfijnde facetten om de godin in iedere vrouw te onthullen: sprankelend, goddelijk, mysterieus of krachtig.Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink