Hoofdinhoud
Thierry Mugler Fashion hero banner

SPRING SUMMER 2022

Omdat iedereen zo snel mogelijk weer hun oude leven wil oppakken, is de vierde muur nu doorbroken.
Creative director Casey Cadwallader van Mugler maakt de stap naar Hollywood met het derde deel van een ambitieuze trilogie modefilms geregisseerd door Torso Solutions voor Mugler. Van de zwarte doos naar het witte doek, de laatste aflevering combineert de oost- en westkust van zijn geboorteland Amerika in een trompe l’oeil-ontdekkingstocht van tijd en ruimte.

Meer informatie

NU SHOPPENSAMENWERKING JIMMY CHOO X MUGLER

De Jimmy Choo / Mugler-campagne, gefotografeerd door Harley Weir, straalt energie en kracht uit. Gewaagde, lichaamsbewuste silhouetten en strakke accessoires komen samen met het lichaam van een vrouw die in beweging is, met een dynamische energie en spirit.

“Mugler en Jimmy Choo stralen kracht uit - onze vrouwen zijn sterk, glamorous en hebben de controle. Hier zijn vrouwen letterlijk het middelpunt van elke afbeelding: ze zijn de sterren.” Sandra Choi, Creative Director Jimmy Choo

“Mugler en Jimmy Choo zijn beide vooruitdenkend en sensueel en worden beide gedragen door sterke vrouwen vol zelfvertrouwen. Daarom ligt deze samenwerking zo voor de hand.” Casey Cadwallader, Creative Director Mugler

FALL WINTER 2021-22

Casey Cadwallader blijft met gezwinde spoed de nuances van het Mugler-lexicon ontdekken via het boeiende medium van de modefilm. De herfst-winter 2021-22 collectie wordt in een cinematische satire, geregisseerd door torso solutions, onthuld in een serie slanke vignetten die de stijlfiguren van de backlot, studiofotografie en de catwalkshow verkennen door de 4e muur te doorbreken en gebruik te maken van de kracht van een enkele oogopslag.

Meer informatie

NU SHOPPEN

VORMGEVEND DOORZICHTIG ONDERGOED VAN MUGLER GEMAAKT DOOR WOLFORD

Het vormgevende doorzichtige ondergoed, voor het eerst te zien bij de Mugler Spring Summer-show in 2020, werd al snel een icoon van het modehuis en onderdeel van de moderne codes van Mugler via de visie van Casey Cadwallader.

Het vormgevende doorzichtige ondergoed gemaakt door Wolford met de laatste technologie is nu verkrijgbaar online op fashion.mugler.com (Europa en Verenigd Koninkrijk).

SPRING SUMMER 2021 - DEEL 02

Deel 02 van de Spring Summer 2021 collectie, ontworpen door Casey Cadwallader, wordt gepresenteerd als een metafictief commentaar op het concept van een modeshow en is een gewaagde expressie van de elektrische Mugler-energie. De film van 6,5 minuten, geregisseerd door Torso in Long Island, New York, stelt het lineaire continuüm van de presentatie van de catwalk aan de kaak, waarbij superenergieke Mugler-karakters bovenmenselijke dingen doen via stuntdoubles, pov-camera’s en satirisch gebruik van het oneindige.

Meer informatie

SPRING SUMMER 2021 - DEEL 01

In een ongekend seizoen presenteert Casey Cadwallader, creatief directeur van Mugler, een ambitieuze prelude op de Spring Summer 2021 collectie in een korte film van Florian Joahn en een visueel portfolio van Carlijn Jacobs.win Cadwallader omarmt als nooit tevoren de bruisende fantasie van het Mugler universum en zet een inspirerend traject voort - een postmoderne ontmoeting tussen het verleden en het heden van Mugler.

Meer informatie

Online shoppen

Online shoppen

ONLINE SHOPPEN OF VIND EEN VERKOOPPUNT

Mugler wereld

VISIE

Mugler, de kunst van veelzijdige dromen.

SAVOIR-FAIRE

De Mugler-mentaliteit


Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink