Hoofdinhoud

Bourbon vanille: instinctief wild

Het vrouwelijke Aura MUGLER eau de parfum is een oriëntaals, bloemrijk, zinnelijk parfum, op basis van drie in harmonie kloppende harten.
11 dec 2019

LUISTER NAAR UW INNERLIJKE ZELF


Verslavend en overdadig. Zoals alle parfums van MUGLER.

Het vrouwelijke Aura MUGLER eau de parfum is een oriëntaals, bloemrijk, zinnelijk parfum, op basis van drie in harmonie kloppende harten.

De verrukkelijke en sensuele tijgerliaan is het kloppende hart van het instinct.

Vervolgens vormt de combinatie van friszurig rabarberblad en verlichtende oranjebloesem het intense en levendige bloemenhart.

Het dierlijk hart wordt gevormd door houtachtig, rokerig en intiem Wolfwood, zijdezacht als vacht.

Dit parfum dankt zijn katachtige sensualiteit aan de bourbon vanilleboon.
EEN MILIEUVRIENDELIJK INGREDIËNT


Vanille
De vanilleboon is de vrucht van een tropische plant uit de orchideeënfamilie. Het is een uitzonderlijke, natuurlijke grondstof die de kracht heeft om exotische, zonovergoten, verre landen in de verbeelding op te roepen. De bourbon vanille in Aura MUGLER wordt geteeld in een dorp tussen de zee, het groen en de bergen, met eeuwenoude expertise. Het is biologisch en Fairtrade gecertificeerd.

De witte bloemen met groene nuances produceren een vrucht die na negen maanden begint te rijpen. De bonen worden dan met de hand geplukt door lokale telers en ondergaan daarna nog een rijpingsproces dat bijna drie jaar duurt! Hun geur ontvouwt zich en er ontstaan kostbare vanillekristallen.
EEN PRESTIGIEUS INGREDIËNT


Vanille
Het is een gewas dat uiterst gespecialiseerde verzorging vereist: het is zelfs een van de kostbaarste en meest prestigieuze grondstoffen ter wereld. Bourbon vanille was al in trek in de tijd van de Zonnekoning en tot de dag van vandaag laten de beste parfumeurs zich nog altijd erdoor verleiden. Als hartnoot van Aura MUGLER krijgt het volop de ruimte om al zijn zalvende accenten en betoverende schoonheid te onthullen.

Het geeft een oriëntaals parfum meer temperament met kruidige noten en een bloemengeur meer warmte met zijn zoetigheid, terwijl de gourmand essentie alles omhult.

Een ‘zwarte bloem’ die het hart vormt van een instinctief sensueel parfum.

Meer over dit onderwerp

Parfumverhalen, modecollecties: al het nieuws om u te inspireren en onder te dompelen in de fantastische wereld van MUGLER.

Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink