Hoofdinhoud

ALIEN FUSION

EAU DE PARFUM

bestseller

ALIEN FUSION

ALIEN FUSION

EAU DE PARFUM

Selecteer een formaat
Selecteer een formaat
In het hart van de woestijn, als de zon en de maan elkaar ontmoeten en dag en nacht bij elkaar komen, treedt een eclips op. Een nieuwe talisman wordt geboren in dit vurige inferno: het Alien Fusion-parfum.

Het Alien Fusion-parfum is mystiek en boeiend, het resultaat van de unieke samenkomst van sensuele vleugjes vanille en kruidigere noten kaneel. Met Alien Fusion heeft MUGLER een vernieuwde versie van Alien als een warm en vrouwelijk Eau de Parfum bedacht.

Alien Fusion, een vurig en technisch sensueel Eau de Parfum, is onderdeel van de kruidige, bloemige, amberachtige geurfamilie en onthult zich in drie opeenvolgende noten:
- Schitterende onthulling: Gember, kaneel
- Weelderige onthulling: Tuberoos, sinaasappelbloesem
- Zachte onthulling: Vanille, witte amber

De iconische Alien Talisman flacon verleidt met een nieuwe tint die levendiger is dan ooit. De diepe amethist-kleur loopt over in een nieuwe intens rode kleur, die het gevoel van een brandende zon oproept. 
ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. BENZYL SALICYLATE. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. LINALOOL. CUMARINE. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. GERANIOL. CITRONELLOL. CITRAL. BENZYL ALCOHOL. CINNAMAL. BENZYL BENZOATE. BHT [C3503A]

Productinhoud Two Loyalty

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink