Hoofdinhoud

Alien Goddess

EAU DE PARFUM

Alien Goddess

Alien Goddess

EAU DE PARFUM

Selecteer een formaat

In een tijd waarin mensen licht zoeken in de duisternis, baant een zonnegodin zich een weg naar een miraculeuze, maar echte lotsbestemming.
Ze is in perfecte harmonie met lichaam en ziel en is klaar om de wereld om haar heen te betoveren met haar glorie, edelmoedigheid en goedheid.
Ze brengt haar levenschenkende kracht en schoonheid naar een barre planeet met haar gouden bloem als genezend geschenk voor de wereld en universele oproep aan alle vrouwen.

Alien Goddess, een goddelijk, bloemig, amberachtig, houtachtig Eau de Parfum, is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. De nieuwe damesgeur van Mugler straalt met een weelderige omarming van de zon en roept een mystieke wereld op die belooft om iets bijzonders van het mondaine te maken. Gedragen door een vrouw die buitenaards is en die haar altijd en overal omhult in een stralende en warme gloed van welzijn.
Baad in het zonlicht met het Alien Goddess-parfum en vier jouw vrouwelijkheid: jouw parfum is net zo bijzonder als jij.

Alien Goddess, een universele oproep aan alle vrouwen.
Creëer iets onvoorstelbaars.


Een zonnig bloemenboeket
Deze bloemige, oriëntaalse, houtachtige creatie laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren.

“Een stralende en weelderige omarming van de zon.”
Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess.

Deze bloemige, amberachtige, houtachtige creatie laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren. Het Alien Goddess Eau de Parfum is als een zonnig bloemenboeket dat levendig sprankelt met facetten van 3 onthullingen.

Stralende onthulling: Het parfum opent met de stralende onthulling van een sprankelende Italiaanse bergamotessentie, die het gevoel van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorkruist de geur, te vergelijken met de positieve energie van de zonnegodin.

Miraculeuze onthulling: Een intens zonnige bloem drijft het Alien Goddess Eau de Parfum naar ongekende hoogten en geeft al haar kracht aan haar weldadige uitstraling. Het sprankelende bloemenprisma geeft de prachtige bloem de plaats die ze verdient: Jasmijn grandiflorum, een echte gouden bloem, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit. Het hart van het Alien Goddess Eau de Parfum straalt met een prachtige superinfusie van jasmijn grandiflorum, speciaal vervaardigd voor Mugler. De superinfusie geeft jasmijnbloemblaadjes een modern facet, zowel fruitig als bloemblaadjes-achtig, met een romige textuur. Nog stralender en moderner dan ooit, de idealen van de zonnegodin verspreidend.

Weldadige onthulling: Alien Goddess sluit af met een gevoel van vrede en hoop, met de bedachtzame onthulling van de verslavende volheid van een bourbon vanille. Deze premium infusie, speciaal gemaakt voor Mugler, is soepel en omhult je als een sluier van comfortabel zijde. Dit premium extract, van bewuste oorsprong, wordt verkregen via een extractietechnologie die het mogelijk maakt om het organoleptische profiel uit het hart van de grondstof te halen. Deze onthult een heerlijke noot vanille met vleugjes balsamico, die je zintuigen laat tintelen met diepe mysterieuze warme vibraties.

De Alien Goddess Eau de Parfum-flacon is ontworpen als een betoverend object waarmee Alien Goddess de wereld een glorieuze en unieke uitstraling biedt.

Een nieuwe fascinerende talisman flacon, versierd met goud en zowel organisch als dromerig met een prachtige metaalachtig gelakte tint, die aan de buitenkant het gevoel van zonlicht oproept. Deze flacon heeft een intense uitstraling, van binnen en buiten. Het bevat een stralende geur en blijft dit eindeloos uitstralen.

Je kunt je steentje bijdragen aan de toekomst en jouw mystieke en kostbare Alien Goddess-flacon navullen in winkels bij de Mugler-fontein of thuis met de Alien Goddess EPD-navulling.

Gebruiksaanwijzing.
Mugler-parfums worden anders aangebracht dan andere parfums. Ze verdienen een uniek, toegewijd ritueel, speciaal samengesteld om optimaal te kunnen genieten van de essentie en het voluptueuze van de geur: de “Mugler-wolk”.

Spray eerst een ruime hoeveelheid Alien Goddess in een cirkel voor je om een wolk met geur te creëren. Stap deze magnetische cirkel binnen. Laat je omhullen door de charme.


ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● LINALOOL ● BENZYL ALCOHOL ● HYDROXYCITRONELLAL ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● HEXYL CINNAMAL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● COUMARIN ● LIMONENE ● CITRONELLOL ● METHYL ANTHRANILATE ● GERANIOL ● CITRAL ● TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ● BENZYL BENZOATE ● CODE FIL: B275648/2 ● CODE FORMULE: 2042172 05

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

EEN GODDELIJK ZONNIG BLOEMENBOEKET

“EEN STRALENDE EN
WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

“EEN STRALENDE EN WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

JE ALIEN GODDESS-FLACON NAVULLEN

  1. Haal de dop van je Alien Goddess-parfumflacon.
  2. Verwijder het spraymechanisme.
  3. Giet met behulp van de trechter het parfum in je flacon.
  4. Zet het spraymechanisme terug en sluit je parfumflacon.
  5. Herconnecteer met een wildere wereld en respecteer tegelijkertijd haar grondstoffen met het bewuste en luxueuze Alien Goddess Eau de Parfum.

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink