Hoofdinhoud

Alien Goddess

EAU DE PARFUM

In een tijd waarin mensen licht zoeken in de duisternis, baant een zonnegodin zich een weg naar een miraculeuze… Lees de volledige beschrijving

In een tijd waarin mensen licht zoeken in de duisternis, baant een zonnegodin zich een weg naar een miraculeuze, maar echte lotsbestemming.
Ze is in perfecte harmonie met lichaam en ziel en is klaar om de wereld om haar heen te betoveren met haar glorie, edelmoedigheid en goedheid.
Ze brengt haar levenschenkende kracht en schoonheid naar een barre planeet met haar gouden bloem als genezend geschenk voor de wereld en universele oproep aan alle vrouwen.

ALIEN GODDESS, een goddelijk, bloemig, oriëntaals, houtachtig Eau de Parfum, is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. De nieuwe damesgeur van MUGLER straalt met een weelderige omarming van de zon en roept een mystieke wereld op die belooft om iets bijzonders van het mondaine te maken. Gedragen door een vrouw die buitenaards is en die haar altijd en overal omhult in een stralende en warme gloed van welzijn.
Baad in het zonlicht met het ALIEN GODDESS-parfum en vier jouw vrouwelijkheid: jouw parfum is net zo bijzonder als jij.

ALIEN GODDESS, een universele oproep aan alle vrouwen.
Creëer iets onvoorstelbaars.

“Een stralende en weelderige omarming van de zon.”
Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van ALIEN GODDESS.

Deze bloemige, oriëntaalse, houtachtige creatie laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren. Een zonnig bloemenboeket dat levendig sprankelt met facetten van 3 onthullingen.

  • Stralende onthulling: Het parfum opent met de stralende onthulling van een sprankelende Italiaanse bergamotessentie, die het gevoel van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorkruist de geur, te vergelijken met de positieve energie van de zonnegodin.
  • Miraculeuze onthulling: Een intens zonnige bloem drijft het ALIEN GODDESS Eau de Parfum naar ongekende hoogten, en geeft al haar kracht aan haar weldadige uitstraling. Het sprankelende bloemenprisma geeft de prachtige bloem de plaats die ze verdient: Jasmijn grandiflorum, een echte gouden bloem, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit. Het hart van het ALIEN GODDESS Eau de Parfum straalt met een prachtige superinfusie van jasmijn grandiflorum, speciaal vervaardigd voor MUGLER. De superinfusie geeft jasmijnbloemblaadjes een modern facet, zowel fruitig als bloemblaadjes-achtig, met een romige textuur. Nog stralender en moderner dan ooit, de idealen van de zonnegodin verspreidend.
  • Weldadige onthulling: ALIEN GODDESS sluit af met een gevoel van vrede en hoop, met de weldadige onthulling van de verslavende volheid van een bourbon vanille. Deze premium infusie, speciaal gemaakt voor MUGLER, is soepel en omhult je als een sluier van comfortabel zijde. Dit premium extract, van bewuste oorsprong, wordt verkregen via een extractietechnologie die het mogelijk maakt om het organoleptische profiel uit het hart van de grondstof te halen. Deze onthult een heerlijke noot vanille met vleugjes balsamico, die je zintuigen laat tintelen met diepe mysterieuze warme vibraties.

 

De ALIEN GODDESS Eau de Parfum-fles is ontworpen als een betoverend object waarmee ALIEN GODDESS de wereld een glorieuze en unieke uitstraling biedt.

Een nieuwe fascinerende talisman fles, versierd met goud en zowel organisch als dromerig met een prachtige metaalachtig gelakte tint, die aan de buitenkant het gevoel van zonlicht oproept. Deze fles heeft een intense uitstraling, van binnen en buiten. Het bevat een stralende geur en blijft dit eindeloos uitstralen.

Een mystieke en prachtige fles die bij kan worden bijgevuld met de ALIEN GODDESS-navulfles.

MUGLER zet zich in voor verantwoorde luxe met zijn unieke navulflessen.

ALCOHOL, PARFUM / GEUR, AQUA / WATER / EAU, BENZYLSALICYLAAT, LINALOOL, BENZYLALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHAAN, HEXYLCINNAMAL, ETHYLHEXYLSALICYLAAT, COUMARINE, LIMONEEN, CITRONELLOL, METHYLANTHRANILAAT, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRAAT, BENZYLBENZOAAT, CODE FIL: B275648/2 CODEFORMULE: 2042172 05

EEN GODDELIJK ZONNIG BLOEMENBOEKET

ALIEN GODDESS EAU DE PARFUM

DE NIEUWE ALIEN GODDESS

“EEN STRALENDE EN WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON.”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van ALIEN GODDESS.

EEN ZONNIG BLOEMENBOEKET

EEN FASCINERENDE MYTHISCHE GODIN

ONTDEK HET BUITENAARDSE UNIVERSUM VAN ALIEN GODDESS

Ze is in perfecte harmonie met lichaam en ziel en is klaar om de wereld om haar heen te betoveren met haar glorie, edelmoedigheid en goedheid. Ze brengt haar levenschenkende kracht en schoonheid naar een barre planeet met haar gouden bloem als genezend geschenk voor de wereld en universele oproep aan alle vrouwen.

REGISTREER JE UNIEKE CODE EN JE WORDT BELOOND


Het loyaliteitsprogramma The Circle is de beste manier om u over te geven aan uw MUGLER-verslaving en beloond te worden. In de verpakking vindt u uw unieke Mugler-toegangscode voor exclusieve cadeaus en voordelen.

REGISTREER JE UNIEKE CODE
Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink