Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS EAU DE PARFUM NAVULFLACON

Intensiteit

Alien Goddess is een goddelijk, bloemig, amberachtig, houtachtig Eau de Parfum, een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop … Lees de volledige beschrijving

Alien Goddess is een goddelijk, bloemig, amberachtig, houtachtig Eau de Parfum, een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop op eeuwigheid.

De navulflacon van 100 ml zorgt ervoor dat het nieuwe damesparfum van MUGLER nooit opraakt. Een geur omhuld in een betoverende warme mystieke uitstraling van welzijn.

In een tijd waarin mensen licht in de duisternis zoeken, baant een zonnegodin zich een weg naar een miraculeuze, maar echte lotsbestemming. Ze is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel en is klaar om de wereld om haar heen te betoveren met haar glorie, edelmoedigheid en goedheid.
Ze brengt haar levenskracht en schoonheid naar een barre planeet met haar gouden bloem als genezend geschenk voor de wereld en een universele oproep aan alle vrouwen.

ALIEN GODDESS, een universele oproep aan alle vrouwen.
Creëer iets onvoorstelbaars.
Een stralende en weelderige omarming van de zon. Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess.

Deze bloemige, amberachtige, houtachtige creatie laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren. Een zonnig bloemenboeket dat levendig sprankelt met facetten van 3 onthullingen.

- Stralende onthulling: Het parfum opent met de stralende onthulling van een sprankelende Italiaanse bergamotessentie, die het gevoel van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorkruist de geur, te vergelijken met de positieve energie van de zonnegodin.

- Miraculeuze onthulling: Een intens zonnige bloem drijft het Alien Goddess Eau de Parfum naar ongekende hoogten en geeft al haar kracht aan haar weldadige uitstraling. Het sprankelende bloemenprisma geeft de prachtige bloem de plaats die ze verdient: Jasmijn grandiflorum, een echte gouden bloem, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit. Het hart van het Alien Goddess Eau de Parfum straalt met een prachtige superinfusie van jasmijn grandiflorum, speciaal vervaardigd voor MUGLER. De superinfusie geeft jasmijnbloemblaadjes een modern facet, zowel fruitig als bloemblaadjes-achtig, met een romige textuur. Nog stralender en moderner dan ooit, de idealen van de zonnegodin verspreidend.

- Bedachtzame onthulling: Alien Goddess sluit af met een gevoel van vrede en hoop, met de bedachtzame onthulling van de verslavende volheid van een bourbon vanille. Deze premium infusie, speciaal gemaakt voor MUGLER, is soepel en omhult je als een sluier van comfortabel zijde. Dit premium extract, van bewuste oorsprong, wordt verkregen via een extractietechnologie die het mogelijk maakt om het organoleptische profiel uit het hart van de grondstof te halen. Deze onthult een heerlijke noot vanille met vleugjes balsamico, die je zintuigen laat tintelen met diepe mysterieuze warme vibraties.
ALIEN GODDESS 100 ml wordt geleverd in een navulflacon, zodat je jouw talisman flacon kunt vullen zodra deze leeg is.
Een verantwoord gebaar dat ervoor zorgt dat je nooit je ALIEN GODDESS Eau de Parfum hoeft te missen.

Met elke ALIEN GODDESS talisman flacon die je bijvult bespaar je het volgende*:
- 67% minder plastic
- 54% minder karton
- 53% minder glas

VUL JE ALIEN GODDESS FLACON BIJ EN DRAAG BIJ AAN VERANTWOORDE LUXE

*Naast 10 ml meer parfum, is de hoeveelheid plastic in de verpakking verminderd met 67%, karton met 54%, glas met 53% te vergelijken met 4 x 30 ml en 1 x 30 ml + 1 x 100 ml
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, CODE FIL: B275647/2 CODEFORMULE: 2042172 05

EEN GODDELIJK ZONNIG BLOEMENBOEKET

“EEN STRALENDE EN
WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

“EEN STRALENDE EN WEELDERIGE OMARMING VAN DE ZON”

Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess

EEN TALISMAN DIE EEN LEVEN LANG MEEGAAT

  1. Haal de dop van je Alien Goddess-parfumflacon.
  2. Verwijder het spraymechanisme.
  3. Giet met behulp van de trechter het parfum in je flacon.
  4. Zet het spraymechanisme terug en sluit je parfumflacon.
  5. Herconnecteer met een wildere wereld en respecteer tegelijkertijd haar grondstoffen met het bewuste en luxueuze Alien Goddess Eau de Parfum.

REGISTREER JE UNIEKE CODE EN JE WORDT BELOOND


Het loyaliteitsprogramma The Circle is de beste manier om u over te geven aan uw MUGLER-verslaving en beloond te worden. In de verpakking vindt u uw unieke Mugler-toegangscode voor exclusieve cadeaus en voordelen.

REGISTREER JE UNIEKE CODE
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink