Hoofdinhoud

ALIEN ALIEN EAU DE PARFUM NAVULFLES

Alien is een talisman die het licht en de scheppende kracht van elke vrouw kan onthullen. Een krachtige bl… Lees de volledige beschrijving

Alien is een talisman die het licht en de scheppende kracht van elke vrouw kan onthullen. Een krachtige bloemengeur van jasmijn gecombineerd met houtachtige en ambernoten. Alien Eau de Parfum wordt geleverd in een navulfles, zodat u uw talisman fles kunt navullen zodra deze leeg is.

Alien is krachtig, stralend en meeslepend. De bijzondere geur onthult spectaculaire vrouwelijkheid, een universele roep om te laten zien hoe bijzonder je bent. Alien Eau de Parfum heeft een houtachtige en zonnige geur en is een stralende talisman met allesomhullende en mysterieuze warmte. U hoeft uw talisman fles niet meer weg te gooien en kunt deze altijd navullen met uw Eau de Parfum Alien als deze leeg raakt.

Vul overal je fles bij: in de winkel bij de MUGLER fontein of thuis met de unieke navulbare flessen.

Het eerste houtachtig-bloemige vrouwelijke parfum met een overdosis aan cashmeran hout en witte amber. Een elixer van sensualiteit en vrouwelijkheid rondom 3 onthullingen die in totale harmonie samensmelten.

Onthulling van het zonnestelsel
Alien is stralend en wordt opgefleurd door Jasmijn Sambac uit India. Een weelderige “zonnebloem” met een kwetsbaarheid die in contrast staat tot de kracht van haar parfum. Een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

Mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, gesublimeerd door de sensuele noten van cashmeran hout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot, een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

Allesomhullende onthulling
Alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber. MUGLER heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. Een zachte en milde toon zoals “wit mohair”.

Alien Eau de Parfum, geleverd in een navulfles, maakt het mogelijk om uw parfum na te vullen waar nodig. Het product past bij meer verantwoorde luxe en promoot navulbare en herbruikbare oplossingen.

De navulfles is gebruiksvriendelijk en heeft een praktische trechter, zodat u uw Eau de Parfum direct in uw talisman fles kunt doen. Gebruik daarna uw reguliere spray om uzelf met Alien te omhullen.

De navulervaring bestaat uit 4 stappen:
  • Stap 1: Verwijder de dop van uw parfumfles
  • Stap 2: Verwijder het spraymechanisme
  • Stap 3: Doe met behulp van de trechter het parfum in uw fles
  • Stap 4: Zet het spraymechanisme terug en sluit uw parfumfles

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vervolg deze beweging wanneer u maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van uw hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, PROPYLENE GLYCOL, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GLYCERIN, AQUA/WATER/EAU, BHT, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CUMARINE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CI 60730/EXT. VIOLET 2, CI 17200/RED 33,

DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

DOMINIQUE ROPION

EEN BERICHT VAN DE PARFUMEUR
"De ongebruikelijke combinatie van het trio jasmijn, cashmeran en moleculen die doen denken aan grijze amber. Het akkoord hangt aan de weelderige cashmeran."

HOE KUN JE JOUW ALIEN FLES BIJVULLEN?

  1. Stap 1: Verwijder de dop van uw parfumfles
  2. Stap 2: Verwijder het spraymechanisme
  3. Stap 3: Doe met behulp van de trechter het parfum in uw fles
  4. Stap 4: Zet het spraymechanisme terug en sluit uw parfumfles

VUL JE FLES BIJ BIJ DE MUGLER FOUNTAIN


ONTDEK NU

Productinhoud Two Loyalty

Misschien bent je ook geïnteresseerd in

Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink