Hoofdinhoud

ALIEN

EAU DE PARFUM NAVULBARE HANDTASSPRAY

fragranceToGo

ALIEN

ALIEN

EAU DE PARFUM NAVULBARE HANDTASSPRAY

Eén formaat beschikbaar

Alien van MUGLER belichaamt een zonnegodin, stralend en sensueel, met een nasleep van rust en betovering, dankzij de talismangeur. Alien is een talisman die het licht en de scheppende kracht van elke vrouw kan onthullen. Het betovert de drager ervan met een uitzonderlijke stralenkrans. De rijke, sensuele noten van de Alien-parfum reflecteren de vrouwelijke kracht: een krachtige bloemengeur van jasmijn gekoppeld met houtachtige en ambernoten.

Alien in het nomadische 10 ml formaat is meer dan een parfum, het is een amethist-kleurig talisman dat het licht en de creatieve kracht van elke vrouw naar boven brengt.

Alien is krachtig, stralend en meeslepend. Het bijzondere geurspoor onthult spectaculaire vrouwelijkheid, een universele roep om te laten zien hoe bijzonder je bent. Alien Eau de Parfum heeft een houtachtige en zonnige geur en is een stralende talisman met allesomhullende en mysterieuze warmte.

Het eerste houtachtig-bloemige vrouwelijke parfum met een overdosis aan cashmeran hout en witte amber. Een elixer van sensualiteit en vrouwelijkheid rondom 3 onthullingen die in totale harmonie samensmelten.

Onthulling van het zonnestelsel
Alien is stralend en wordt opgefleurd door Jasmijn Sambac uit India. Een weelderige “zonnebloem” met een kwetsbaarheid die in contrast staat tot de kracht van haar parfum. Een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

Mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, gesublimeerd door de sensuele noten van cashmeran hout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot, een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

Allesomhullende onthulling
Alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber. MUGLER heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. Een zachte en milde noot zoals een “witte mohair”.

De nomadische navulbare flacon van 10 ml verleidt die liefhebbers van dit parfum die het overal mee naartoe kunnen nemen… De diepe en transparante amethist, typisch voor Alien, is beschikbaar in een origineel multigefacetteerd reisformaat. Deze nomadische navulbare flacon volgt u bij al uw avonturen, tijdens een weekendje werken of een verblijf aan het uiteinde van de wereld. Deze is elegant en discreet en kan direct in uw zak of tas worden gedaan om op elk moment van de dag uw favoriete parfum weer wakker te schudden.

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● COUMARIN ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● CITRONELLOL ● CITRAL ●
BENZYL BENZOATE ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 17200 / RED 33 ●

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

DE ONGEBRUIKELIJKE COMBINATIE VAN HET TRIO JASMIJN, CASHMERAN EN MOLECULEN DIE DOET DENKEN AAN GRIJZE AMBER. HET AKKOORD HANGT AAN DE WEELDERIGE CASHMERAN.

Dominique Ropion, Alien Parfumeur

DE ONGEBRUIKELIJKE COMBINATIE VAN HET TRIO JASMIJN, CASHMERAN EN MOLECULEN DIE DOET DENKEN AAN GRIJZE AMBER. HET AKKOORD HANGT AAN DE WEELDERIGE CASHMERAN.

Dominique Ropion, Alien Parfumeur

VUL JE FLACON THUIS NA


De flacons van MUGLER zijn ontworpen om oneindig lang mee te gaan*.
Koester dit unieke voorwerp en steun verantwoorde luxe door je flacon na te vullen bij de MUGLER-fontein of vul hem thuis bij met onze navulflacons.

*Uitgezonderd limited editions en niet navulflacons.

KOOP DE NAVULFLACON

Productinhoud Two Loyalty

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink