Hoofdinhoud

ALIEN

EAU DE PARFUM NAVULLING

ALIEN

ALIEN

EAU DE PARFUM NAVULLING

Eén formaat beschikbaar

Alien is een talisman die het licht en de scheppende kracht van elke vrouw kan onthullen. Een krachtige bloemengeur van jasmijn gecombineerd met houtachtige en ambernoten. Alien Eau de Parfum wordt geleverd in een navulflacon, zodat u uw talisman flacon kunt navullen zodra deze leeg is.

Alien is krachtig, stralend en meeslepend. De bijzondere geur onthult spectaculaire vrouwelijkheid, een universele roep om te laten zien hoe bijzonder je bent. Alien Eau de Parfum heeft een houtachtige en zonnige geur en is een stralende talisman met allesomhullende en mysterieuze warmte.

MUGLER is navulbaar geboren in 1992.
De MUGLER-fontein en MUGLER navullingen bieden je de mogelijkheid om je geliefde flacon overal na te vullen, thuis of in de winkel, en actie te ondernemen voor duurzamere luxe.
Elke navulling van het ALIEN Eau de Parfum van 100 ml bespaart 75% metaal, 61% plastic, 51% glas en 47% karton*.

*1x 100 ml + 1 x 30 ml vs. 4 x 30 ml

Het eerste houtachtig-bloemige vrouwelijke parfum met een overdosis aan cashmeran hout en witte amber. Een elixer van sensualiteit en vrouwelijkheid rondom 3 onthullingen die in totale harmonie samensmelten.

Onthulling van het zonnestelsel
Alien is stralend en wordt opgefleurd door Jasmijn Sambac uit India. Een weelderige “zonnebloem” met een kwetsbaarheid die in contrast staat tot de kracht van haar parfum. Een spirituele belofte, een eerbetoon aan de heilige vrouwelijkheid.

Mysterieuze onthulling
Alien wordt een mysterie, gesublimeerd door de sensuele noten van cashmeran hout. Een mysterieus hout dat wordt gekenmerkt door zijn assertieve muskachtige noot, een exotisch hout dat wordt verwarmd door een intense zon die de zintuigen betovert.

Allesomhullende onthulling
Alien is allesomhullend en verrijkt met witte amber. MUGLER heeft een moderne en tijdloze witte amber gecreëerd. Een zachte en milde noot zoals een “witte mohair”.

Je ALIEN-flacon is te kostbaar om weg te gooien. Bewaar de flacon en onderneem actie voor duurzamere luxe door deze thuis na te vullen met de ALIEN navulling.
 1. Verwijder de dop en schroef het pompje los
2. Pak de navulling en vul deze in de bijpassende parfumflacon
3. Draai de navulling op de fles zonder druppels te morsen
4. Wacht tot de navulling automatisch stop en draai deze weer los
5. Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● COUMARIN ● GERANIOL ● METHYL ANTHRANILATE ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● CITRONELLOL ● CITRAL ● BENZYL BENZOATE ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 17200 / RED 33 ●

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

DE GEUR VAN SPECTACULAIRE VROUWELIJKHEID

DE ONGEBRUIKELIJKE COMBINATIE VAN HET TRIO JASMIJN, CASHMERAN EN MOLECULEN DIE DOET DENKEN AAN GRIJZE AMBER. HET AKKOORD HANGT AAN DE WEELDERIGE CASHMERAN.


Dominique Ropion, Alien Parfumeur

HOE KUN JE JOUW ALIEN_FLACON NAVULLEN?

Toepassen

Je Alien-flacon is te kostbaar om weg te gooien


Onderneem actie voor morgen vul deze thuis na met de volgende 5 stappen:

1. Verwijder de dop en schroef het pompje los

2. Pak de navulling en vul deze in de bijpassende parfumflacon

3. Draai de navulling op de fles zonder druppels te morsen

4. Wacht tot de navulling automatisch stop en draai deze weer los

5. Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

NAVULBAAR GEBOREN IN 1992

VUL JE FLACON BIJ BIJ DE MUGLER-FONTEIN

ONTDEK DE MUGLER-FONTEIN

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink