Hoofdinhoud

ANGEL NOVA EAU DE PARFUM NAVULFLACON

Intensiteit

MUGLER wijdt Angel Nova aan dappere vrouwen die hun dromen waarmaken. De Angel Nova vrouw staat s ... Lees de volledige beschrijving

MUGLER wijdt Angel Nova aan dappere vrouwen die hun dromen waarmaken. De Angel Nova vrouw staat symbool voor vernieuwing via creativiteit en verbeeldingskracht. Zij is moedig en inspirerend en verrijst door haar eigen wereld te scheppen. Vastberaden overstijgt zij de werkelijkheid. Zij bloeit op en maakt haar dromen waar. Bijna dertig jaar na de creatie van Angel werpt MUGLER een nieuw licht op zijn iconische parfum en op de vrouw die er symbool voor staat.

Het Angel Nova Eau de Parfum, geleverd in een navulflacon, biedt u de mogelijkheid om uw sterflacon na te vullen waar nodig.

Angel Nova is een betoverende, fruitige, bloemige, houtachtige eau de parfum.

Angel Nova, geloof in dromen. *

Een betoverende eau de parfum die is ontstaan uit de onthutsende fusie van fruitig genot, een exclusieve MUGLER-roos en levendige, moderne houtsoorten. De betoverende mix van genot en zelfbewustzijn, dankzij een fruitige, bloemige, houtachtige eau de parfum.

WONDER
Een overdosis frambozen geeft leven en kleur aan het WONDER-facet. Een genot met de zoetheid van lychee noten voor een fruitige verslaving, die u absoluut zal laten stralen en blozen van plezier.

GEWELDIG
De vereniging van natuur en innovatie voor absolute vrouwelijkheid. De Damascena-roos wordt gesublimeerd via een dubbele extractie om een bedwelmende natuurlijke roos te verkrijgen, vermengd met een unieke, supernatuurlijke roos, als resultaat van upcycling * en biotechnologie. Een getextureerde en sensuele MUGLER-roos.

KRACHT
Een houtachtige structuur, akigalahout en benzoë, voor een sterk contrast en karakter. Bruisend akigalahout vermengt zich met allesomhullende en betoverende benzoë en geeft het parfum kracht en uitstraling.

Het Angel Nova Eau de Parfum, geleverd in een navulflflacon, biedt u de mogelijkheid om uw sterflacon na te vullen zodra deze leeg is. Een verantwoordelijk gebaar dat ervoor zorgt dat u nooit uw Angel Nova parfum hoeft te missen.

De navulflacon is gebruiksvriendelijk en heeft een praktische trechter, zodat u uw Eau de Parfum direct in uw sterflacon kunt doen. Gebruik daarna uw reguliere spray om uzelf met Angel Nova te omhullen.

De navulervaring bestaat uit 4 stappen:
 • Stap 1: Verwijder de dop van uw parfumflacon
 • Stap 2: Verwijder het spraymechanisme
 • Stap 3: Doe met behulp van de trechter het parfum in je flacon
 • Stap 4: Zet het spraymechanisme terug en sluit je parfumflacon

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LINALOOL. LIMONENE. GERANIOL. CITRONELLOL. CUMARINE. CITRAL. CITRIC ACID. ANISE ALCOHOL. DISODIUM EDTA [C3758A.1]

DE GEUR VAN SUPER VROUWELIJKHEID

“ANGEL NOVA IS EEN IJZEREN VUIST IN EEN FLUWELEN HANDSCHOEN.
HET IS NIET ZOMAAR EEN ROOS, HET IS EEN EXTRAVAGANTE ROOS.”


Sonia Constant, parfumeur van Angel Nova

JE ANGEL NOVA ROZE STER THUIS NAVULLEN

 1. Open de dop van je Angel Nova Eau de Parfum-parfumflacon
 2. Verwijder het spraymechanisme
 3. Giet met behulp van de trechter het parfum in je flacon
 4. Zet het spraymechanisme terug en sluit je parfumflacon
 5. Versterk de band met de wereld om je heen en respecteer tegelijkertijd haar grondstoffen met het bewuste en luxe Angel Nova Eau de Parfum

JE ANGEL NOVA ROZE STER THUIS NAVULLEN

 1. Open de dop van je Angel Nova Eau de Parfum-parfumflacon
 2. Verwijder het spraymechanisme
 3. Giet met behulp van de trechter het parfum in je flacon
 4. Zet het spraymechanisme terug en sluit je parfumflacon
 5. Versterk de band met de wereld om je heen en respecteer tegelijkertijd haar grondstoffen met het bewuste en luxe Angel Nova Eau de Parfum

Registreer uw unieke code en u wordt beloond


Het loyaliteitsprogramma The Circle is de beste manier om u over te geven aan uw MUGLER-verslaving en beloond te worden. In de verpakking vindt u uw unieke Mugler-toegangscode voor exclusieve cadeaus en voordelen.

Registreer uw unieke code

Misschien bent je ook geïnteresseerd in

Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink