Hoofdinhoud

ANGEL NOVA

EAU DE TOILETTE
Intensiteit

NIEUW

ANGEL NOVA

ANGEL NOVA

EAU DE TOILETTE

Selecteer een formaat
Selecteer een formaat

ANGEL NOVA is de nieuwste ster in het MUGLER-universum. Een inspirerend parfum voor een moderne heldin, die haar dromen in de realiteit brengt en de realiteit tot een droom maakt. Het is een parfum voor de vrouw van vandaag die in zichzelf gelooft. Een levendige en stralende geur, met een onweerstaanbare vrouwelijkheid vol genot en zelfvertrouwen. Deze nieuwe damesgeur van Mugler laat dromen ontluiken met een oneindige helderheid en frisheid. Een bloemige, fruitige Eau de Toilette met citrus.

Angel Nova, geloof in dromen.

Een inspirerend Eau de Toilette, ontsproten aan een explosie van licht met een extreme sensualiteit. Angel Nova Eau de Toilette heeft ANGEL NOVA vernieuwd tot een nieuwe, lichte, bloemige, fruitige Eau de Toilette met citrus die 3 facetten combineert:

WONDERBAARLIJKE TWIST
Angel Nova Eau de Toilette opent met de fruitige noten van een Lychee-akkoord, dat wordt ondersteund door de citrusimpuls van de heldere Bergamotolie. Dit duo doordrenkt de geur met een nieuwe uitstraling, sappigheid en vitaliteit.

SUPERTWIST
Het bloemenboeket van Angel Nova Eau de Toilette benadrukt de rozenolie en het bovennatuurlijke stralende karakter. Deze luchtige roos, stralend en romig, wordt aangevuld door een stralend wit magnolia-akkoord met soepele sensuele akkoorden. Samen vormen ze een getextureerde bloemengeur met een comfortabele en smeuïge vloeiendheid.

KRACHTIGE TWIST
Rijke en krachtige accenten cederhoutolie Virginia worden omhuld door stralende muskus. Samen zorgen ze voor een bijzonder geurspoor met een ultramoderne elegantie; comfortabel en stralend.

Een MUGLER-flacon is net een beeldhouwwerk. De iconische staande ster van Angel Nova Eau de Toilette is versierd met een helder en stralend roze omhulsel, dat de flacon nieuwe stralende highlights geeft. Deze bruisende kleur transformeert de parfumflacon in de vorm van een ster en maakt er een symbool van bevrijding van: de werkelijkheid wordt een te overstijgen universum.

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, CITRONELLOL, METHYL ANTHRANILATE, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BENZYL BENZOATE, CODE FIL: B275647/2 CODEFORMULE: 2042172 05​

EEN TWIST OP EEN SUPERVROUWELIJK PARFUM

“ROOS GAAT OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE DUBBELZINNIGHEID: LUCHTIG EN ROMIG, VRIJ EN IMPACTVOL, BELICHAAMD EN KRACHTIG.”


Sonia Constant, Louise Turner, Quentin Bisch, parfumeurs van Angel Nova

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

HET SUPERVROUWELIJKE PARFUM


Ontdek Angel Nova Eau de Parfum van MUGLER opnieuw

NU SHOPPEN
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink