Hoofdinhoud

ANGEL

EAU DE TOILETTE

angel is vernieuwd voor vrouwen die dol zijn op avontuur. vrouwen die altijd in het heden pr... Lees de volledige beschrijving

bestseller
ANGEL

ANGEL

EAU DE TOILETTE

PDP-tabbladen

angel is vernieuwd voor vrouwen die dol zijn op avontuur. die altijd in het heden proberen te leven en hun grenzen verleggen. de ster is een belichaming van het licht waar ze altijd naar op zoek zijn. de geur is een reflectie van hun verlangen naar vrijheid.

angel eau de toilette geeft het legendarische angel-parfum een nieuwe uitstraling. angel eau de toilette is een gourmand, fruitig, bloemig eau de parfum.

angel heeft een krachtige geur die de kracht van elke vrouw naar boven brengt. angel eau de toilette is een nieuwe uitdrukking van de vrouwelijkheid van angel: onweerstaanbaar en stralend.

angel, wilder dan dromen.


een gourmand fruitige bloemigheid

angel eau de toilette heeft het verslavende en onweerstaanbare karakter van angel en verspreidt een heerlijke frisheid en onverwachte lichtheid.

angel eau de toilette heeft het verslavende en onweerstaanbare karakter van angel en verspreidt een heerlijke frisheid en onverwachte lichtheid.

stralend facet
angel eau de toilette zorgt direct voor voldoening met de combinatie van fruit- en bloemennoten. de mandarijn zorgt voor het sprankelende aspect en de pioenroos voor een stralend gevoel.

ultradelicaat facet
de iconische kant van angel komt terug voor een heerlijk verwennende geur dankzij het duo appel en praline. de overdosis praline zorgt voor sappige en heldere uitstraling, in balans gebracht met appelessentie voor een knapperige en frisse kant.

zijdeachtig facet
dit heeft een natuurlijke sensualiteit, als een streling op de huid. de houtachtige diepte van patchouli omhult de amberachtige warmte van een blond houtakkoord.

de patchouli angel eau de toilette van mugler is geselecteerd door het parfumhuis givaudan. givaudan heeft, ten behoeve van meer controle over de toeleveringsketen, het duurzame ontwikkelingsprogramma voor gedeelde waarde in grondstoffen opgezet in indonesië, wat het mogelijk maakt om controle te behouden over de kwaliteit van de grondstoffen en een verantwoordelijke grondstoffenketen te ontwikkelen.

een mugler-flacon is als een beeldhouwwerk. de asymmetrische ster, een symbool van de mugler-wereld sinds deze het geboortelicht zag, rijst vol trots omhoog. de roze en blauwe tinten van deze iconische flacon worden gecombineerd met een delicaat parelmoeren effect, dat het licht en de frisheid van dit betoverende parfum oproept.

mugler heeft een unieke manier voor het dragen van parfum bedacht: gebruik de sprayflacon om een wolk angel muse eau de parfum voor je te creëren en stap hier doorheen terwijl deze langzaam neerdaalt. zorg dat je haar, huid en kleding gelijkmatig zijn bedekt. maak dit ritueel indien je wilt compleet door het angel muse eau de parfum op je polspunten aan te brengen: uw polsen, uw hals of uw elleboogholte

aqua/water/eau. sodium laureth sulfate. parfum/fragrance. disodium laureth sulfosuccinate. cocamidopropyl betaine. disodium cocoyl glutamate. peg-12 dimethicone. polysorbate 20. cocamide mipa. phenoxyisopropanol. ceteareth-60 myristyl glycol. citric acid. sodium cocoyl glutamate. xylitylglucoside. panthenol. anhydroxylitol. polyquaternium-7. linalool. coumarin. xylitol. disodium edta. limonene. citronellol. salicylic acid. sodium benzoate. glycerin. glucose. ci 15985/yellow 6
PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink