Hoofdinhoud

ANGEL

EAU DE PARFUM LUXE CADEAUSET

mugler laat je stralen tijdens de feestdagen! ge… Lees de volledige beschrijving

cadeauset
ANGEL

ANGEL

EAU DE PARFUM LUXE CADEAUSET

PDP-tabbladen

mugler laat je stralen tijdens de feestdagen!

geniet van het heerlijke, hemelse en voluptueuze universum van angel.
ontdek nieuwe manieren om de kracht van je geur te verspreiden. de tweedelige cadeauset bestaat naast de parfumflacon uit een heerlijk geurende geparfumeerde borstel en bodylotion. angel, de eerste gourmand geur in de geschiedenis van de parfumerie, combineert de kracht van patchouli met de zoete sensualiteit van noten praline, rode bessen en vanille.

nooit meer zonder je favoriete geur – je kunt de iconische flacon eindeloos bijvullen bij de mugler-fontein of met de beschikbare navulflacons.

mugler zorgde in 1992 voor een revolutie in de parfumwereld door een uniek parfum voor te stellen: zonder bloemen, maar met verslavende grondstoffen die een gevoel van sensualiteit oproepen. angel is wellustig en zintuigelijk en een herinterpretatie van de oriëntaalse geuren die hebben geleid tot een nieuw genre, de gourmand.

angel eau de parfum combineert de kracht van patchouli met de zoete noten van praline, rood fruit en vanille absolue.

hemels facet: bergamot uit calabrië
de geur van de wind, de lucht, de natuur, het oneindige: de bergamot uit calabrië kalmeert de zintuigen als een heerlijke hap frisse lucht.

heerlijk facet: praline
de universele verslaving aan zoetigheid: in combinatie met rood fruit zorgen de heerlijke geuren van praline en karamel voor een onweerstaanbare honger, dankzij het vernieuwende gebruik van ethylmaltol in de verfijnde parfumerie: een geniaal olfactorisch idee.

weelderig facet: patchouli
roept een gevoel van sensualiteit en ultravrouwelijkheid op: deze geur word verwarmd door de oriëntaalse versies van vanille en patchouli en betovert en verleidt.

deze kostbare set is inclusief de essentials van de angel-range. mugler doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden die oneindig kunnen worden nagevuld bij de mugler-fontein of met de navulflacon.

deze damescadeauset bestaat uit:
  • 1 navulbaar angel eau de parfum 50 ml
  • 1 angel geparfumeerde borstel 7 ml*
  • 1 bodylotion met angel-geur 100 ml

*klik tot 30 keer om de borstel in de geur te dompelen voordat je de parfumeerborstel voor de eerste keer gebruikt.

angel edp
alcohol. parfum/fragrance. aqua/water/eau. butylphenyl methylpropional. ethylhexyl methoxycinnamate. butyl methoxydibenzoylmethane. ethylhexyl salicylate. bht. coumarin. limonene. linalool. geraniol. amyl cinnamal. citronellol. benzyl salicylate. citral. farnesol. hexyl cinnamal. eugenol. benzyl benzoate. isoeugenol. ci 60730/ext. violet 2. ci 19140/yellow 5. ci 42090/blue 1. ci 17200/red 33.

geparfumeerde borstel van angel
alcohol. aqua/water/eau. parfum/fragrance. ppg-5-ceteth-20. peg-40 hydrogenated castor oil. coumarin. butylphenyl methylpropional. ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer. ethylhexyl methoxycinnamate. limonene. butyl methoxydibenzoylmethane. ethylhexyl salicylate. linalool. pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate. geraniol. amyl cinnamal. citronellol. benzyl salicylate. benzyl benzoate. hexyl cinnamal. eugenol. benzyl cinnamate. bht. [c3525a]

angel bodylotion
aqua/water/eau.alcohol.parfum/fragrance.dimethicone.caprylic/capric triglyceride.glycerin.cetyl alcohol.butyrospermum parkii (shea) butter.potassium cetyl phosphate.coumarin.butylphenyl methylpropional.acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer.ethylhexylglycerin.benzyl salicylate.limonene.sodium hydroxide.disodium edta.carbomer.linalool.phenoxyethanol.biosaccharide gum-1.bht.geraniol.amyl cinnamal.citronellol.hexyl cinnamal.benzyl benzoate.eugenol.ci 60730/ext. violet 2.ci 42090/blue 1.

EEN ODE AAN SENSUALITEIT

EEN ODE AAN SENSUALITEIT

PDP nog in te vullen sectie

THIERRY MUGLER

"Ik wilde zo'n sensueel contact met dit parfum hebben, dat u de persoon van wie u houdt wel zou willen opeten."

Haal de look in huis Mugler

De film

Angel, de film

WILDER DAN DROMEN

VUL JE FLACON THUIS NA


De flacons van MUGLER zijn ontworpen om oneindig lang mee te gaan*.
Koester dit unieke voorwerp en steun verantwoorde luxe door je flacon na te vullen bij de MUGLER-fontein of vul hem thuis bij met onze navulflacons.

*Uitgezonderd limited editions en niet navulflacons.

KOOP DE NAVULFLACON
PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink