Hoofdinhoud

ANGEL

EAU DE PARFUM NAVULLING

ANGEL

ANGEL

EAU DE PARFUM NAVULLING

De Angel-vrouw durft haar dromen waar te maken met haar blauwe ster als gids. Zelfverzekerd en verleidelijk, fascineert zij iedereen die haar pad kruist. Tussen macht en plezier, gebruikt zij haar ultravrouwelijkheid als handtekening. Ze maakt haar dromen waar, tussen hemel en aarde. Angel Eau de Parfum is het eerste gourmandparfum in de wereld van parfum.

We zijn allemaal Angel

MUGLER is navulbaar geboren in 1992. Je kunt nu je steentje bijdragen aan duurzamere luxe en jouw Angel-parfumflacon navullen in de winkel bij de Mugler-fontein of thuis met de Mugler-navullingen.

Elke navulling van Angel Eau de Parfum van 100 ml bespaart 67% metaal, 49% plastic, 47% karton en 38% glas*.*1x 100 ml + 1 x 50 ml vs. 3 x 50 ml

In 1992, bracht Mugler een revolutie teweeg in de wereld van de parfumerie door een baanbrekend parfum te introduceren, dat nog niet eerder was vertoond: zonder bloemen, maar met een overdosis aan verslavende grondstoffen, voor een assertieve sensualiteit. Angel is vleselijk en sensueel en is een herinterpretatie van amberachtige wakes, wat een nieuw genre creëert, de gourmand.

Angel Eau de Parfum combineert de kracht van patchouli met de sensuele noten van praline, rood fruit en vanille absolue.

Hemels facet: Bergamot uit Calabrië
De geur van de wind, de lucht, de natuur, het oneindige: Bergamot uit Calabrië brengt de zintuigen tot leven als een heerlijke hap frisse lucht.

Heerlijk facet: Praline
De universele verslaving van de gourmandfamilie: in combinatie met rood fruit zorgen de zoete geuren van praline en karamel voor een onweerstaanbaar verlangen, dankzij het vernieuwende gebruik van Ethylmaltol in de verfijnde parfumerie: een geniaal olfactorisch idee.

Weelderig facet: Patchouli
Roept een gevoel van sensualiteit en ultravrouwelijkheid op: Opgewarmd door de amberachtige versies van vanille absolue en de meeslepende, verleidelijke overdosis patchouli: het toppunt van vrouwelijkheid.

Je Angel-flacon is te kostbaar om weg te gooien. Bewaar de flacon en onderneem actie voor duurzamere luxe door deze thuis na te vullen met de Angel Eau de Parfum-navulling.

1. Verwijder de dop en schroef het pompje los
2. Gebruik de Angel-navulling om de bijpassende parfumflacon na te vullen
3. Draai de navulling op de fles zonder druppels te morsen
4. Wacht tot de navulling automatisch stop en draai deze weer los
5. Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● COUMARIN ● LIMONENE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● LINALOOL ● HEXYL CINNAMAL ● GERANIOL ● AMYL CINNAMAL ● CITRONELLOL ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● FARNESOL ● CITRAL ● EUGENOL ● TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ● ISOEUGENOL ● ANISE ALCOHOL ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 42090 / BLUE 1 ● CI 17200 / RED 33

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

EEN ODE AAN SENSUALITEIT

HOE KUN JE JOUW ANGEL FLACON BIJVULLEN?

Toepassen

Je ANGEL-flacon is te kostbaar om weg te gooien


Onderneem actie voor morgen vul deze thuis na met de volgende 5 stappen:

1. Verwijder de dop en schroef het pompje los

2. Pak de navulling en vul deze in de bijpassende parfumflacon

3. Draai de navulling op de fles zonder druppels te morsen

4. Wacht tot de navulling automatisch stop en draai deze weer los

5. Schroef het pompje en de drop weer terug op de flacon

NAVULBAAR GEBOREN IN 1992

VUL JE FLACON BIJ BIJ DE MUGLER-FONTEIN

ONTDEK DE MUGLER-FONTEIN ONTDEK DE MUGLER-FONTEIN

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink