Hoofdinhoud

AURA MUGLER

AURA MUGLER EAU DE PARFUM
Intensiteit

navulbaar

AURA MUGLER

AURA MUGLER

AURA MUGLER EAU DE PARFUM

Selecteer een formaat
Selecteer een formaat

Aura MUGLER is een uitnodiging om weer in contact te komen met uw instinct, uw diepere zelf en uw zintuigen. Elke vrouw ontdekt een kracht die ze nooit dacht in zich te hebben en laat haar vrouwelijkheid volledig tot bloei komen. Haar aura zal krachtig stralen. Aura MUGLER is een krachtig en instinctief parfum dat de samenkomst van de dieren- en plantenwereld belichaamt door bloemige frisheid en katachtige sensualiteit met elkaar te verweven. Een Eau de Parfum met een assertief karakter met levendige en sensuele noten.

Aura MUGLER Eau de Parfum is een unieke creatie van instinctieve noten. Het Eau de Parfum is speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar authenticiteit, klaar om haar meest diepe gevoelens te ontdekken en een nieuwe, instinctieve en krachtige vrouwelijkheid te laten ontluiken. Voor liefhebbers van een sensueel, levendig en krachtig parfum met een sterk karakter.

Aura MUGLER, luister naar uw instinct. *

Aura MUGLER is een uniek amberachtig, bloemig, dierlijk parfum met instinctieve noten die vibreren en pulseren. Het combineert bloemige frisheid met katachtige sensualiteit.

Instinctief hart
De ruggengraat van het parfum, de combinatie van plant en dier, is een akkoord dat het kloppende hart van het instinct vormt. Dit hart vibreert en pulseert dankzij Fauve Liana, exclusief voor Aura MUGLER, extra verrassend door de complexe noten van verse bladeren, dragee-vanille en dierlijke noten.

Bloemenhart
Dit akkoord voelt als een onderdompeling in weelderige vegetatie met pure en groene frisheid en bestaat uit een duo groene en bloemennoten: de originele combinatie rabarberblad met pittige en knapperige noten, met stralende sinaasappelbloesem en heerlijke vrouwelijkheid. Samen zorgen ze voor een intens levendige frisheid

Dierlijk hart
Dit akkoord is diep en krachtig en roept het gevoel op van warmte op de huid, een katachtige sensualiteit, aantrekkelijk en wild. Deze sensualiteit komt terug in bourbon vanille, soepel en verslavend, gecombineerd met Wolfwood, hout met warme en intense aspecten.

Een MUGLER-flacon is net als een kunstwerk, een beeldhouwwerk. Aura MUGLER Eau de Parfum zit in een hartvormige flacon, het universele symbool van leven, het middelpunt van emoties. Een kloppend hart, gefacetteerd en glinsterend als een smaragd, met een kleur die een gevoel van leven, hoop, intuïtie oproept. Een creatie van Mugler, versierd met de metallic M.

MUGLER doet er alles aan om te zorgen voor meer verantwoorde luxe door unieke flacons te bieden die oneindig kunnen worden nagevuld bij de MuglerF-fontein of met de navulflacon.

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ●
ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● LIMONENE ● LINALOOL ●
ETHYLHEXYL SALICYLATE ●BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ●BENZYL SALICYLATE ●BENZYL ALCOHOL ●COUMARIN ●
CITRONELLOL ●GERANIOL ●METHYL ANTHRANILATE ●
HEXYL CINNAMAL ●BENZYL BENZOATE ●BENZYL CINNAMATE ●
CITRAL ●CINNAMYL ALCOHOL ●EUGENOL ●FARNESOL ●
METHYL 2-OCTYNOATE ●CI 19140 / YELLOW 5 ●
CI 42090 / BLUE 1 ●

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

EEN TERUGKEER NAAR DE OORSPRONG VAN VROUWELIJKHEID

AURA MUGLER EAU DE PARFUM IS EEN REFLECTIE VAN HET DIEREN- EN PLANTENRIJK, MET DE KRACHT VAN HET BOTANISCHE TEGENOVER EEN AMBERACHTIGE DIERLIJKE BASIS.

Daphné Bugey, Amandine Marie, Marie Salamagne,
Christophe Raynaud, parfumeurs van Aura MUGLER

AURA MUGLER EAU DE PARFUM IS EEN REFLECTIE VAN HET DIEREN- EN PLANTENRIJK, MET DE KRACHT VAN HET BOTANISCHE TEGENOVER EEN AMBERACHTIGE DIERLIJKE BASIS.

Daphné Bugey, Amandine Marie, Marie Salamagne, Christophe Raynaud, parfumeurs van Aura MUGLER

VUL JE FLACON THUIS NA


De flacons van MUGLER zijn ontworpen om oneindig lang mee te gaan*.
Koester dit unieke voorwerp en steun verantwoorde luxe door je flacon na te vullen bij de MUGLER-fontein of vul hem thuis bij met onze navulflacons.

*Uitgezonderd limited editions en niet navulflacons.

KOOP DE NAVULFLACON

Productinhoud Two Loyalty

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink