Hoofdinhoud

AURA MUGLER EAU DE PARFUM NAVULFLES

Aura MUGLER is een uitnodiging om weer in contact te komen met uw instinct, uw diepere zelf en uw zintuigen. Elk.. Lees de volledige beschrijving

Aura MUGLER is een uitnodiging om weer in contact te komen met uw instinct, uw diepere zelf en uw zintuigen. Elke vrouw ontdekt een kracht die ze nooit dacht in zich te hebben en laat haar vrouwelijkheid volledig tot bloei komen. Haar aura zal krachtig stralen. Aura MUGLER is een krachtig en instinctief parfum dat de samenkomst van de dieren- en plantenwereld belichaamt door bloemige frisheid en katachtige sensualiteit met elkaar te verweven. Een Eau de Parfum met een assertief karakter met levendige en sensuele noten.

Aura MUGLER Eau de Parfum is een unieke creatie van instinctieve noten. Het Eau de Parfum is speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar authenticiteit, klaar om haar meest diepe gevoelens te ontdekken en een nieuwe, instinctieve en krachtige vrouwelijkheid te laten ontluiken. Voor liefhebbers van een sensueel, levendig en krachtig parfum met een sterk karakter.

Het Aura MUGLER Eau de Parfum, geleverd in een navulfles, biedt u de mogelijkheid om uw sterfles na te vullen waar nodig.

Aura MUGLER, luister naar uw instinct. *

Aura MUGLER is een uniek oriëntaals, bloemig, dierlijk parfum met instinctieve noten die vibreren en pulseren. Het combineert bloemige frisheid met katachtige sensualiteit.

Instinctief hart
De ruggengraat van het parfum, de combinatie van plant en dier, is een akkoord dat het kloppende hart van het instinct vormt. Dit hart vibreert en pulseert dankzij Fauve Liana, exclusief voor Aura MUGLER, extra verrassend door de complexe noten van verse bladeren, dragee-vanille en dierlijke noten.

Bloemenhart
Dit akkoord voelt als een onderdompeling in weelderige vegetatie met pure en groene frisheid en bestaat uit een duo groene en bloemennoten: de originele combinatie rabarberblad met pittige en knapperige noten, met stralende sinaasappelbloesem en heerlijke vrouwelijkheid. Samen zorgen ze voor een intens levendige frisheid

Dierlijk hart
Dit akkoord is diep en krachtig en roept het gevoel op van warmte op de huid, een katachtige sensualiteit, aantrekkelijk en wild. Deze sensualiteit komt terug in bourbon vanille, soepel en verslavend, gecombineerd met Wolfwood, hout met warme en intense aspecten.

Het Aura MUGLER Eau de Parfum, geleverd in een navulfles, biedt u de mogelijkheid om uw sterfles na te vullen zodra deze leeg is. Een verantwoordelijk gebaar dat ervoor zorgt dat u nooit uw Aura MUGLER parfum hoeft te missen.

De navulfles is gebruiksvriendelijk en heeft een praktische trechter, zodat u uw Eau de Parfum direct in uw sterfles kunt doen. Gebruik daarna uw reguliere spray om uzelf met Aura MUGLER te omhullen.

De navulervaring bestaat uit 4 stappen:
  • Stap 1: Verwijder de dop van uw parfumfles
  • Stap 2: Verwijder het spraymechanisme
  • Stap 3: Doe met behulp van de trechter het parfum in uw fles
  • Stap 4: Zet het spraymechanisme terug en sluit uw parfumfles

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vervolg deze beweging wanneer u maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van uw hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. LIMONENE. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. LINALOOL. BENZYL SALICYLATE. CUMARINE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. CITRONELLOL. GERANIOL. HEXYL CINNAMAL. BENZYL BENZOATE. PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. BENZYL CINNAMATE. CITRAL. CINNAMYL ALCOHOL. BENZYL ALCOHOL. BHT. FARNESOL. CI 19140/YELLOW 5. CI 42090/BLUE 1 [C2869B]

EEN TERUGKEER NAAR DE OORSPRONG VAN VROUWELIJKHEID

DAPHNÉ BUGEY, AMANDINE MARIE, MARIE SALAMAGNE, CHRISTOPHE RAYNAUD

"Aura Eau de Parfum is een reflectie van het dieren- en plantenrijk, met de kracht van het botanische tegenover een oriëntaalse dierlijke basis. "

Productinhoud Two Loyalty

Misschien bent je ook geïnteresseerd in

Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink