Hoofdinhoud

AURA MUGLER

EAU DE PARFUM NAVULBARE HANDTASSPRAY

Intensiteit
navulbaar fragranceToGo
AURA MUGLER

AURA MUGLER

EAU DE PARFUM NAVULBARE HANDTASSPRAY

Aura MUGLER is een uitnodiging om weer in contact te komen met uw instinct, uw innerlijke karakter en uw diepste zintuigen.
Elke vrouw ontdekt een onverwachte kracht en laat haar vrouwelijkheid volledig ontbloeien als ze verbonden is met haar innerlijke gevoelens en haar diepste zintuigen. Haar aura straalt kracht uit.
Aura MUGLER is een krachtig en instinctief parfum dat de samenkomst van de dieren- en plantenwereld belichaamt door bloemige frisheid en katachtige sensualiteit met elkaar te combineren. Een Eau de Parfum met een assertief karakter met levendige en sensuele noten.

Aura MUGLER Eau de Parfum wordt nu belichaamd door een nieuwe nomadische en navulbare tassenspray die vrouwen oneindige mogelijkheden biedt.

Aura MUGLER, luister naar uw instinct.

Aura MUGLER is een uniek amberachtig, bloemig, dierlijk parfum met instinctieve noten die vibreren en pulseren. Het Eau de Parfum combineert bloemige frisheid met katachtige sensualiteit.

Instinctief hart
De ruggengraat van het parfum, de combinatie van de wereld van plant en dier, is een akkoord dat het kloppende hart van het instinct vormt dat vibreert en pulseert dankzij tijgerliaan, exclusief voor Aura MUGLER. Tijgerliaan is gefacetteerd en mysterieus en creëert een verrassende ervaring dankzij de amandel- en rokerige noten, met een dierlijk karakter.

Bloemenhart
Dit akkoord voelt als een onderdompeling in rijke vegetatie met pure en groene frisheid en bestaat uit een duo groene en bloemennoten: het combineert de knapperige noten van rabarberblad met heerlijk vrouwelijke sinaasappelbloesem. Samen zorgen ze voor een intense en levendige frisheid.

Dierlijk hart
Dit diepe en krachtige akkoord roept het gevoel op van warmte op de huid en straalt een katachtige sensualiteit uit, aantrekkelijk en wild. Deze sensualiteit komt terug in verslavend en verfijnd bourbon vanille, gecombineerd met Wolfwood, hout met warme en intense aspecten.

De Aura MUGLER Eau de Parfum Navulbare Tassenspray van 10 ml verleidt parfumliefhebbers die het overal mee naartoe kunnen nemen…
Dit nomadische formaat kan eindeloos worden nagevuld dankzij de Aura MUGLER Eau de Parfum Navulflacon.

Net als bij de andere MUGLER-creaties: spray een wolk in de lucht en loop hier doorheen om het parfum op uw haar en kleding te laten neerdalen.

Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ●
ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● LIMONENE ● LINALOOL ●
ETHYLHEXYL SALICYLATE ●BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ●BENZYL SALICYLATE ●BENZYL ALCOHOL ●COUMARIN ●
CITRONELLOL ●GERANIOL ●METHYL ANTHRANILATE ●
HEXYL CINNAMAL ●BENZYL BENZOATE ●BENZYL CINNAMATE ●
CITRAL ●CINNAMYL ALCOHOL ●EUGENOL ●FARNESOL ●
METHYL 2-OCTYNOATE ●CI 19140 / YELLOW 5 ●
CI 42090 / BLUE 1 ●

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

AURA MUGLER EAU DE PARFUM IS EEN REFLECTIE VAN HET DIEREN- EN PLANTENRIJK, MET DE KRACHT VAN HET BOTANISCHE TEGENOVER EEN AMBERACHTIGE DIERLIJKE BASIS.

Daphné Bugey, Amandine Marie, Marie Salamagne,
Christophe Raynaud, parfumeurs van Aura MUGLER

AURA MUGLER EAU DE PARFUM IS EEN REFLECTIE VAN HET DIEREN- EN PLANTENRIJK, MET DE KRACHT VAN HET BOTANISCHE TEGENOVER EEN AMBERACHTIGE DIERLIJKE BASIS.

Daphné Bugey, Amandine Marie, Marie Salamagne, Christophe Raynaud, parfumeurs van Aura MUGLER

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink