Hoofdinhoud

LES EXCEPTIONS - FANTASQUATIC

EAU DE PARFUM

nieuw

LES EXCEPTIONS - FANTASQUATIC

LES EXCEPTIONS - FANTASQUATIC

EAU DE PARFUM

Eén formaat beschikbaar
Met het nieuwe parfum, Les Exceptions Fantasquatic, keert MUGLER terug naar de Aquatic Family om een uitzonderlijke ervaring te creëren. Diep en mysterieus met intense mineralen - een golf van frisse zeelucht transformeert en komt tot leven door het opvallende contrast met houtachtige ambernoten.
Het papyrus-akkoord, is een verrassende gast uit een andere tijd, die een overweldigende sensualiteit verspreidt die houtachtig, kruidig en bijna leerachtig is. Aquatische frisheid met een bijna verslavende sensualiteit.

De unisex geur MUGLER Les Exceptions - Fantasquatic zit in een op Art Deco geïnspireerde flacon die de specifieke architectonische elegantie van Maison MUGLER uitstraalt.

Wanneer de parfumerie kennismaakt met iets uitzonderlijks.
Les Exceptions is een collectie parfums met een uitzonderlijk karakter die de belangrijkste parfumfamilies uit de fijne parfumerie herinterpreteert en breekt met hun klassieke structuren, dankzij de creatieve en gewaagde combinaties die onverwachte ingrediënten bevatten.
ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LIMONENE. BENZYL SALICYLATE. LINALOOL. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. CITRONELLOL. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. CUMARINE. GERANIOL. CITRAL. ISOEUGENOL. DISODIUM EDTA. CI 60730/EXT. VIOLET 2. BHT. CI 19140/YELLOW 5. CI 42090/BLUE 1. [C3757A]

WANNEER DE PARFUMERIE KENNISMAAKT MET HET UITZONDERLIJKE

LES EXCEPTIONS MUGLER

Ontdek de Les Exceptions serie van Mugler

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink