Hoofdinhoud

LES EXCEPTIONS - NAUGHTY FRUITY

EAU DE PARFUM

graveerMij
LES EXCEPTIONS - NAUGHTY FRUITY

LES EXCEPTIONS - NAUGHTY FRUITY

EAU DE PARFUM

Nieuwe wegen verkennen, genres door elkaar gooien en onwaarschijnlijke combinaties durven maken... Les Exceptions is geïnspireerd door zijn schepper Thierry Mugler, die conformiteit afwees om zijn eigen wereld te creëren, en die een nieuwe interpretatie geeft van die grootse olfactorische families van La Belle Parfumerie om iets uitzonderlijks te bereiken.
Mugler breekt met klassieke structuren dankzij de creatieve en gedurfde combinaties waarin een onverwacht ingrediënt is verwerkt. De mooiste materialen komen tot leven, ze botsen en vermengen zich tot een bedwelmende collectie geuren met een uitzonderlijk karakter. Het typische vakmanschap van MUGLER.

De familie van fruitige geuren staat symbool voor het ouderwetse, plezier uit de kindertijd, maar is hier wat minder onschuldig.
Naughty Fruity bevat een compleet nieuwe fruitige geur met een contrast van aroma's dat zowel overheerlijk als verboden is: een overvloed aan Mirabelle Plum toont zich in verschillende facetten, soms rond, fluweelzacht, sappig of fris, terwijl Blonde Tobacco, zowel verrassend als uitdagend verslavend, deze fruitige geur opschudt en subtiel omhult met een hypnotiserende, leerachtige, rokerige dimensie.

De geur MUGLER Les Exceptions - Naughty Fruity zit in een op Art Deco geïnspireerde flacon die de specifieke architectonische elegantie van Maison MUGLER uitstraalt.

Een fruitige houtachtige geur.
ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. LINALOOL. LIMONENE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. CITRONELLOL. GERANIOL. CUMARINE. CITRAL. CITRIC ACID. TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE. FARNESOL. BHT. CI 14700/RED 4. CI 15985/YELLOW 6. CI 42090/BLUE 1 [C3510A]

WANNEER DE PARFUMERIE KENNISMAAKT MET HET UITZONDERLIJKE

LES EXCEPTIONS MUGLER

Ontdek de Les Exceptions serie van Mugler

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink