Hoofdinhoud

LES EXCEPTIONS - OVER THE MUSK

EAU DE PARFUM

nieuwe paden verkennen, genres kruisen en jezelf uitdagen om onwaarschijnlijke combinaties... Lees de volledige beschrijving

graveerMij
LES EXCEPTIONS - OVER THE MUSK

LES EXCEPTIONS - OVER THE MUSK

EAU DE PARFUM

PDP-tabbladen

nieuwe paden verkennen, genres kruisen en jezelf uitdagen om onwaarschijnlijke combinaties te creëren... dat zijn de fundamenten van deze uitzonderlijke parfums, die rechtstreeks zijn geïnspireerd door de unieke en avant-gardistische creatieve aanpak van zijn schepper thierry mugler. bloemig, chypre, oriëntaals, muskusachtig, varens... de mugler les exceptions-collectie herinterpreteert de grote archetypes en iconen uit het universum van het parfum.

het is de ultieme uiting van de expertise van mugler en biedt heren en dames gewaagde, duizelingwekkende en verslavende geuren die de meest exquise ingrediënten combineren.

mugler les exceptions, wanneer de parfumerie kennismaakt met iets uitzonderlijks.

elk parfum in de mugler les exceptions-collectie is het resultaat van een unieke alchemie: de meest waardevolle materialen botsen, komen tot leven en transformeren zich tot een olfactorische creatie met een uitzonderlijke persoonlijkheid.

de eau de parfum over the musk is sensueel en wellustig en is een hernieuwde ontdekking van het originele instinct van dierlijke muskus, zijn wilde aard en zijn kracht.

het dierlijke karakter van ambrette-zaden, waardevolle olfactorische ""nuggets"" afkomstig van de hibiscus, wordt gecombineerd met moderne muskus om een onweerstaanbare, warme en getextureerde geur met grenzeloze sensualiteit te onthullen... dat is waar over the musk om draait.

de op art deco geïnspireerde flacon van de mugler les exceptions-collectie straalt de architectonische flair van het mugler-merk uit. hij heeft een unieke, van glas gemaakte, flacon en is vormgegeven met een metalen beugel.

alcohol ● parfum / parfum ● aqua / water / eau ● ethylhexyl methoxycinnamate ● ethylhexylsalicylaat ● butyl methoxydibenzoylmethaan ● alpha-isomethyl ionone ● coumarin ● limoneen ● benzyl alcohol ● bht ● farnesol ● ci 19140 / yellow 5 ● ci 60730 / ext. violet 2 ● ci 17200 / red 33 ●

de lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijke gebruik.
WANNEER DE PARFUMERIE KENNISMAAKT MET HET UITZONDERLIJKE

WANNEER DE PARFUMERIE KENNISMAAKT MET HET UITZONDERLIJKE

LES EXCEPTIONS MUGLER

Ontdek de Les Exceptions serie van Mugler

PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink