Hoofdinhoud

A*MEN

EAU DE TOILETTE RUBBEREN FLACON

A*MEN

A*MEN

EAU DE TOILETTE RUBBEREN FLACON

Selecteer een formaat
Selecteer een formaat

A*Men, het eerste herenparfum van MUGLER, brengt de moderne held tot leven, een man die imponeert met zijn innerlijke kracht, zijn verlangen om te winnen. Het is de geur van de zelfverzekerde en avontuurlijke man.

A * Men Eau de Toilette is onderdeel van de stevige amberachtige, houtachtige familie.


DE AMBER HOUTACHTIGE

A*MEN Eau de Toilette van MUGLER is een parfum uit de houtachtige oriëntaalse kruidenfamilie die de mannelijkheid van een gebeeldhouwd lichaam oproept door de houtachtige noten van patchouli, en de stoere kracht van een held door de noten van coffee absolute.

A*MEN Eau de Toilette van MUGLER is een parfum uit de stevige amberachtige, houtachtige geurfamilie die de mannelijkheid van een gebeeldhouwd lichaam oproept door de houtachtige noten van patchouli, en de stoere kracht van een held door de noten van coffee absolute. Een passioneel en krachtig parfum met een intens karakter en houtachtige energie, die de essentie onthult van de held die in elke man aanwezig is.

Stoer, intens en fascinerend, A*Men brengt het authentieke en innovatieve beeld van de moderne held tot leven. Dit krachtige mannelijke parfum combineert elegantie, verfijning en charisma.

AMBERACHTIGE, HOUTACHTIGE DIMENSIE
De houtachtige en mannelijke noten van patchouli zijn doordrenkt met bourbon vanille en vibreren door kracht en mannelijkheid.

BLINDE DIMENSIE
Het parfum is doordrenkt met coffee absolute noten die het een krachtig en vastberaden mannelijk karakter geven.

Het zwarte rubber van de A*Men-flacons voelt aan als een tweede huid, de taps toelopende lijnen doen denken aan reisflacons en geven de flacons een energieke en mannelijke uitstraling.

MUGLER zet zich in voor verantwoorde luxe met zijn duurzame, navulflacons.

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: aan de binnenkant van de pols, boven in de hals of in de elleboogholte.

ALCOHOL ●AQUA / WATER / EAU ●PARFUM / FRAGRANCE ●
LINALOOL ●ETHYLHEXYL SALICYLATE ●BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ●LIMONENE ●HEXYLCINNAMAL●
CITRONELLOL ●COUMARIN ●GERANIOL ●BENZYL SALICYLATE ●
BENZYL ALCOHOL ●CINNAMYL ALCOHOL ●CITRAL ●
EUGENOL ●CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ●CI 42090 / BLUE 1 ●
CI 19140 / YELLOW 5 ●CI 17200 / RED 33 ●

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

HET PARFUM VAN EEN MODERNE HELD

Productinhoud Two Loyalty

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink