Hoofdinhoud

Angel Nova Eau De Parfum-cadeauset EAU DE PARFUM-CADEAUSET

Laat je leiden door het universum van Mugler voor de feestdagen. Ontdek ANGEL NOVA, een ni … Lees de volledige beschrijving

Laat je leiden door het universum van Mugler voor de feestdagen.

Ontdek ANGEL NOVA een nieuw parfum voor een moderne heldin, die haar dromen in de realiteit brengt en de realiteit tot een droom maakt.
Een fruitig, bloemig en houtachtig Eau de Parfum dat SUPERVROUWELIJK is, tussen genot en zelfvertrouwen.
Een cadeauset die een onweerstaanbaar, meeslepend en zelfverzekerd parfum de aandacht geeft die het verdient. De sterflacon kan eindeloos worden nagevuld dankzij de navulflacon.
Deze damesparfumcadeauset bestaat uit: - Eén navulbare Angel Nova Eau de Parfum 50 ml Eén navulbare Angel Nova Eau de Parfum 5 ml.

Angel Nova geeft elke vrouw die het draagt een gevoel vol zelfvertrouwen, energie en vitaliteit. Een inspirerend parfum dat vrouwen de kracht geeft om zichzelf opnieuw te ontdekken.

Het Angel Nova Eau de Parfum is de prachtige samenkomst tussen olfactorisch genot en innerlijk zelfvertrouwen in een gewaagde geur die de zachte en betoverende noten van framboos en lychee, de elegante en charmante frisheid van bovennatuurlijke roos en de houtachtige diepte van Akigalahout combineert.

Deze Kerstcadeauset bestaat uit de essentials van de Angel Nova-range. MUGLER zet zich in voor verantwoorde luxe met haar unieke flacons, oneindig navulbaar dankzij de navulflacon.

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ANGEL NOVA EDP ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LINALOOL. LIMONENE. GERANIOL. CITRONELLOL. CUMARINE. CITRAL. CITRIC ACID. ANISE ALCOHOL. DISODIUM EDTA [C3758A.1]

EEN ODE AAN DE STERREN

Misschien bent je ook geïnteresseerd in

HET CIRCLE LOYALITEITSPROGRAMMA

Word lid van de Circle en ontvang de exclusieve wereld van Mugler binnen handbereik.


Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink