Hoofdinhoud

ANGEL ELIXIR: DE ANGEL DIE JE NIET VERWACHT

Vanaf het allereerste begin, van mode tot geur, heeft Mugler lichamen en geesten geïnspireerd met onverwachte en aantrekkelijke ontwerpen die iedereen in staat stellen om hun eigen persoonlijkheid te laten zien.
15 feb 2023

De grenzeloze creativiteit van de sterke silhouetten van Mugler wordt gecombineerd met direct herkenbare geuren die een krachtige en veelzijdige vrouwelijkheid definiëren, het best belichaamd door de topfiguren uit de popcultuur die Mugler als favoriete label hebben.

In een gepassioneerde zoektocht om de realiteit om te zetten in fantasie, herschrijft Mugler de regels en onthult een explosieve nieuwe release voor 2023: maak kennis met Angel Elixir, een onverwachte, transformerende geur, de nieuwste ster in het Angel-universum, die het iconische parfum een oogverblindende dimensie geeft.

Angel Elixir Eau de parfum is de ultieme uitdrukking van Angels visionaire geest, als een bovennatuurlijke, bloemige tweede huid licht het de vrouwen van binnenuit op, te beginnen met campagnemuze Hunter Schafer. Het nieuwe gezicht van het House of Mugler is ook een nieuwe ster in de Mugler-constellatie, een inspiratie voor een nieuwe generatie vrouwen die klaar zijn om in hun eigen licht te stappen.

Danièle Lahana-Aidenbaum, Mugler Fashion & Fragrance President

ONEINDIGE VERNIEUWING

30 jaar na de release van de originele Angel, is Mugler terug met een nieuwe olfactorische knal. Angel Elixir Eau de parfum maakt de weg vrij voor een nieuwe, intensere, eigentijdse vrouwelijkheid. Het Angel Elixir-parfum, een duizelingwekkend spel van licht en schaduw, is een contrast van diepe, verslavende houtachtige noten omhuld met een vanille-infusie, met onderliggende kruidige bloemige noten. Licht komt voort uit de schaduwen. Van geweldig tot grandioos, deze eerste houtachtige bloemengeur uit het Angel-universum is een uitnodiging voor alle vrouwen om de diepten van hun persoonlijkheid te omarmen, helder te stralen en hun innerlijke ster te laten zien.

Angel Elixir is een transformerend parfum.

Onthul jouw persoonlijkheid en blijf jezelf steeds weer opnieuw uitvinden.

ANGEL ELIXER, EEN ONVERWACHT PARFUM

MET ANGEL ELIXER WILDEN WE EEN CONTRASTERENDE, INTENSE VERSLAVING UITDRUKKEN, ZOALS DE MODERNE
ANGEL-VROUW.


Anne Flipo en Domitille Michalon-Bertier, parfumeurs van Angel Elixir

MET ANGEL ELIXER WILDEN WE EEN CONTRASTERENDE, INTENSE VERSLAVING UITDRUKKEN, ZOALS DE MODERNE
ANGEL-VROUW.


Anne Flipo en Domitille Michalon-Bertier, parfumeurs van Angel Elixir

30 jaar na het radicaal vernieuwen van de geur zoals we die kenden met Angel Eau de Parfum – het eerste succesvolle parfum zonder bloemige noten – heeft Mugler de weg vrijgemaakt voor een nieuw soort vrouwelijkheid. Angel Elixir is een onverwachte geur en verkent een andere visie op geur met een bovennatuurlijke combinatie van noten, wat resulteert in het eerste houtachtige bloemige brouwsel van Mugler.

Angel Elixir is een zintuiglijke reis die verder gaat dan de werkelijkheid en is een overheerlijke geur met een sterke persoonlijkheid, gemaakt door parfumeurs Anne Flipo en Domitille Michalon-Bertier.

Het duizelingwekkende olfactorische lichtspel van Angel Elixir is geworteld in contrasten, die elke vrouw uitnodigen om de diepste lagen van haar persoonlijkheid te omarmen, om haar innerlijke licht helder te laten stralen.

Een stimulerend facet
Als een ode aan een nieuw soort vrouwelijkheid, een oproep om iemands persoonlijkheid te ontketenen, springt de roze peper eruit in een vibratie van elegant gekruide noten. De innovatieve CO2-extractietechniek geeft een schitterend licht af voor een scherp, bubbelend metaalachtig accent. Een explosieve noot. Een olfactorische knal.

Magnetisch facet
Angel Elixir is een ster met onweerstaanbare aantrekkingskracht en ademt een krachtig sensuele en eigentijdse overdosis bloemen uit. De formule van het parfum combineert witte bloemen, de weelderige zonnige noten van een ylang-ylang-infusie en de zuiverheid van oranjebloesem absolute, met exclusief co-gedistilleerd sandelhout en jasmijn. Deze dromerige bloemige handtekening is gemaakt voor Mugler, bestaat niet in de natuur en projecteert de Mugler-vrouw naar een nieuw tijdperk.

Facet van metamorfose
Angel Elixir Eau de parfum is de zuiverste uitdrukking van Mugler's visie en onthult een exclusieve zoete en houtachtige mix. De houtachtige overdosis contrasteert met de radicale bloemige signatuur en onthult een verontrustend contrast: het hart van sandelhout uit Nieuw-Caledonië, exclusief gemaakt voor Mugler, geeft een romige en unieke houtachtige noot. Deze zachte streling van wit hout, verpakt in een natuurlijk verslavende vanille-infusie, wordt versterkt door AmberXtreme™ - een moderne, synthetische interpretatie van traditionele amber.

HET DIEPBLAUWE AURA VAN DE STER

De gedurfde signatuur van Mugler is altijd al de spectaculaire flacons geweest die hun buitengewone parfums bevatten. Tempels voor elixers. Het ijzig blauwe Angel Elixir-parfum straalt vanuit het iconische glazen beeldhouwwerk van Angel, in een nieuwe diepblauwe kleur. De Angel Elixir-flacon is een donkere ster met een helder hart en de expressie van een transformerende geur: stap in je eigen licht, laat je innerlijke zelf stralen.

De intens blauwe ster van het Angel Elixir parfum kan in de palm van je hand worden gehouden of staat gewoon op een tafelblad als een gevallen ster, en ontsnapt aan verticaliteit om gewoon te bestaan, vrij en zonder beperkingen.

ANGEL ELIXIR IS GOED VOOR JOU, EN VOOR HET MILIEU!

De ijzig blauwe facetgeslepen ster met 5 punten heeft een creatief ontwerp dat rekening houdt met de delicatesse en aandacht voor het behoud van het milieu. MUGLER ontwikkelt sinds 1992 innovatieve methoden voor het produceren van parfumflacons die zowel herbruikbaar als milieuvriendelijk zijn. Esthetische en technologische bekwaamheid bracht deze talisman tot leven, en de facetgeslepen ster met 5 punten is navulbaar, volledig passend bij de respectvolle en doordachte waarden van Mugler. Het heeft dus een navulbare optie waarmee Mugler, zodra het parfum in je flacon op is, je helpt om dezelfde flacon bij te vullen, met als doel het verminderen van de hoeveelheid afval die we produceren en het beschermen van onze kostbare planeet.

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink