Hoofdinhoud
A*Men

A*Men

3 producten
3 producten
A*MEN

A*MEN

EAU DE TOILETTE RUBBEREN FLACON

A*MEN

A*MEN

EAU DE TOILETTE NAVULLING

eén formaat beschikbaar
100 ml
A*MEN ULTIMATE

A*MEN ULTIMATE

EAU DE TOILETTE

eén formaat beschikbaar
100 ml

A*Men Mugler Eau de Toilette – Voor de held in jou


Net als een goed pak of een stevig paar schoenen hoort een hoogwaardige eau de toilette thuis in het moderepertoire van elke moderne man. Mugler presenteert met trots onze range parfums voor heren.

A*Men Mugler Eau de Toilette is de ideale geur voor de moderne man. A*Men is het Angel-parfum voor heren van Mugler. Een opvallend parfum dat de avontuurlijkheid, moed en mannelijkheid van de mannelijke geest weerspiegelt.

A*Men is doordrenkt met houtachtige, rokerige aroma’s die energieke koffienoten accentueren. Intense patchouli en elegante bourbon vanille maken de geurbeleving compleet. Deze verfijnde, maar robuuste geur is ideaal voor elke situatie.


A*Men is een eerbetoon aan de uitdagingen van elke man en weerspiegelen de vele complexe dimensies van de moderne man. Breng een eerbetoon aan je innerlijke held en ervaar de verkwikkende intensiteit van A*Men van MUGLER.

Een geur voor moderne helden


Al jaren tonen mannen hun toewijding aan hun speciale vrouw door een luxueuze Mugler-geur cadeau te doen. A*Men is een mannelijke versie van het klassieke Mugler parfum. Mugler A*Men werd voor het eerst uitgebracht in 1996 en is sindsdien populair geworden onder de elegante gentlemen overal ter wereld.

A*Men is gedurfd, zelfverzekerd en mannelijk. De geur van Mugler A*Men komt tot uitdrukking met noten zuivere koffie, zuivere mout en zuivere havane. Met A*Men heeft Mugler bewezen het voortouw te nemen op het gebied van innovatieve parfums voor heren.

A*Men verbaast met rijke, complexe dimensies die een eerbetoon zijn aan moderne helden. Dit eau de toilette is doordrenkt met de vurige kracht van patchouli en de sensualiteit van bourbon vanille. De innovatieve toevoeging van geroosterde Arabica-koffiebonen geeft A*Men een robuust karakter dat geen enkel ander eau de toilette heeft.


Je kunt deze een leven lang bewaren


De A*Men-flacon heeft een robuuste zwarte rubberen coating, is voorzien van de iconische asymmetrische ster van Mugler en is de perfecte flacon voor deze heroïsche geur. De A*Men-sprayflacon is geïnspireerd op vintage reisflacons, ligt perfect in de hand en kan eenvoudig in een scheerset worden verpakt.

Kwaliteitsitems moeten lang mee gaan. Dit mannelijke adagium is de belangrijkste filosofie achter de rubberen A*Men-flacon van Mugler. Elke A*Men-flacon kan worden bijgevuld met handige navulflacons die verkrijgbaar zijn op onze website of via geselecteerde retailers. Je A*Men-flacon is een gekoesterd item dat je nog jarenlang kunt blijven gebruiken.


De Mugler-range voor heren


De Mugler-range cologne voor heren heeft ook de gewaagde geur van ons unieke Alien Man-parfum. Als je op zoek bent naar een buitenaardse olfactorische ervaring, zul je ongetwijfeld worden aangetrokken door de mysterieuze aroma’s van Alien Man.

Elke man die de Mugler-parfumcollectie kan waarderen, zal ook enthousiast zijn van onze unisekaparfums MUGLER COLOGNE-collectie en LES EXCEPTIONS-collectie. Scherpzinnige gentlemen zullen versteld staan van de buitengewone aantrekkingskracht van deze kenmerkende geuren.

Mugler-parfumcadeausets voor hem bevatten onze twee kenmerkende mannelijke geuren in combinatie met hun kenmerkende deodoranten en verkwikkende haar- en lichaamsshampoo. Een A*Men Eau de Toilette-cadeauset is de perfecte manier om een verjaardag, jubileum of Vaderdag te vieren. Laat de man in je leven zien dat hij een echte held is met een A*Men-cadeauset van Mugler.

Meer weergeven
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink