Hoofdinhoud
Alien Goddess

Alien Goddess

7 producten
7 producten
Het nieuwe Supra Florale
Eau de Parfum
ONTDEK NU
 
Het nieuwe
Supra Florale
Eau de Parfum
ONTDEK NU
 
Alien Goddess
Nieuw

Alien Goddess

Supra Florale Eau De Parfum

Alien Goddess
NIEUW

Alien Goddess

Supra Florale navulbare tassenspray

eén formaat beschikbaar
10 ml
Alien Goddess

Alien Goddess

Intense Eau De Parfum

ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

INTENSE EAU DE PARFUM NAVULBARE TASSENSPRAY

eén formaat beschikbaar
10 ml
Alien Goddess

Alien Goddess

Eau De Parfum

ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM NAVULLING

eén formaat beschikbaar
100 ml

Ontwaak je geest met het Mugler Alien Goddess-parfum voor dames


Laat je omarmen door de straling van een zonnegodin met het parfum Mugler Alien Goddess. Deze buitenaardse geur schittert met een weldadige kracht. Alien Goddess verenigt lichaam, ziel en geest.

Alien Goddess Mugler parfum is een glorieus eerbetoon aan de vrijgevigheid en energie van alle vrouwen. Een groots Eau De Parfum doordrenkt met het bruisende van Italiaanse bergamot, het stralende van jasmijn grandiflorum en heliotroop, en de verleidelijke sensualiteit van Madagaskar bourbon vanille.


Het Alien Goddess Eau De Parfum is een geur die je meevoert naar ongekende werelden. Het is een uniek en verkwikkend parfum voor dames. Een vrouw die ervoor kiest om het Alien Goddess-parfum te dragen, zal altijd en overal een verwarmende omhelzing voelen.

Stap in een onbekend wereld vol vrouwelijke grootsheid. Laat je verbazen door de buitenaardse onthullingen van Mugler Alien Goddess.


De onthullingen van de Alien Goddess


Alien Goddess bevat drie mystieke onthullingen. Bloemige noten worden ondersteund door een diepe, stralende warmte. Ontdek de drie onthullingen van Alien Goddess.

De stralende onthulling - De stralende onthulling is een heldere explosie van lichtheid en straalt met Italiaanse bergamot en de buitengewone frisheid van kokoswater.

De miraculeuze onthulling – De miraculeuze onthulling combineert de geuren van jasmijn grandiflorum en heliotroop. Deze combinatie produceert een geur van gouden bloemige tonen met een verrassende zoetheid.

De weldadige onthulling – De laatste Alien Goddess bestaat uit de warmte van een premium infusie van bourbon vanille gecombineerd met het rokerige van cashmeranhout.


Jouw eigen majestueuze zonne-talisman


Het Alien Goddess-parfum van Mugler wordt gepresenteerd in een glorieus gouden flacon die straalt als de zon. Deze prachtig lichtgevende Eau de Parfum-flacon is ontworpen en gemaakt door ervaren vakmensen om te dienen als talisman voor de eeuwigheid.

De Alien Goddess-parfumflacon kan worden nagevuld met onze handige navullingen of bij een Mugler-fontein bij geselecteerde retailers. Je kunt je Alien Goddess-parfumflacon jarenlang blijven koesteren door je Mugler-parfum na te vullen. Alle navulbare Alien Goddess-flacons van Mugler kunnen worden gegraveerd met een persoonlijke boodschap om je een geur te geven die echt alleen van jou is.


Alien Goddess-cadeausets voor haar


Geef een cadeau dat echt buitenaards is met een Mugler Alien Goddess-parfumcadeauset. Deze prachtige sets worden geleverd met geselecteerde hoogwaardige Mugler-producten zoals onze navulbare Alien Goddess Eau de Parfum-flacons en navulbare Alien Goddess sprayflacons in tasformaat.

Mugler Alien Goddess-parfumcadeausets zitten in een prachtig ontworpen doos en zijn het ideale cadeau voor Moederdag, een viering, Kerstmis of de feestdagen, of gewoon als een bijzondere verrassing voor een extra bijzondere vrouw. Ontdek het volledige assortiment Mugler-cadeausets voor dames op onze website.

Vrouwen die dol zijn op Alien Goddess zullen met alle plezier de hele Mugler-range willen ontdekken. Trakteer jezelf op Angel, onze kenmerkende damesgeur. Ontdek de mysterieuze aantrekkingskracht van Alien. Je kunt zorgen dat je Mugler-parfumflacon altijd vol blijft met onze gebruiksvriendelijke navulflacons of bij een Mugler-fontein. Let op Alien Goddess Intense, het nieuwe bijzondere Eau de Parfum van Mugler, is nu verkrijgbaar!

Meer weergeven
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink