Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • The Mag ® MUGLER

ONTDEK ONZE LAATSTE EXCLUSIEVE NIEUWTJES.

We Are All Angel: De allereerste Mugler-set kunstzinnige digitale verzamelobjecten

We Are All Angel: De allereerste Mugler-set kunstzinnige digitale verzamelobjecten

De stap van het merk Mugler naar de metaverse draait om het creëren van een grenzeloze virtuele speeltuin met onbeperkte ruimte om te dromen, ontsnappen en transformeren. Het leek daarom heel natuurlijk, maar toch historisch, om de eerste digitale verzamelobjecten te droppen, aangevuld door zelfidentiteit in 2023. Mugler is in zekere zin altijd metaverse-native geweest door iedereen aan te moedigen om hun eigen creatie te worden. Het merk staat nu op het punt het officieel te maken.
07 feb 2023
Mugler keert terug naar de catwalk

Mugler keert terug naar de catwalk

Mugler keerde op 26 januari 2023 terug naar de catwalk, met de Fall Winter2022-23collectie van Casey Cadwallader.
Na een onderbreking van twee jaar die de grenzen van de modefilm verlegde met een subversieve, tijdperkbepalende reeks korte films, geeft Cadwallader de Mugler-ervaring opnieuw vorm. In de gewelfde, industriële hangar van de Grand Halle de la Villette in het 19e arrondissement van Parijs wordt de ware whiplash van onze collectieve ervaring gekarakteriseerd door een cast van buitengewone personages.
Het nieuwe concept is geënsceneerd als een meeslepende ervaring via alle kanalen en voor een live publiek.
De collectie is verkrijgbaar op fashion.mugler.com en bij geselecteerde retailpartners.
02 feb 2023
De cast van RuPaul's Drag Race bezoekt de Mugler-tentoonstelling in het Brooklyn Museum

De cast van RuPaul's Drag Race bezoekt de Mugler-tentoonstelling in het Brooklyn Museum

Een exclusief verslag over Mugler op Vogue.com vermeldt de recente rondleiding van de cast van het nieuwe seizoen van RuPaul’s Drag Race door de tentoonstelling in het Brooklyn Museum. De rondleiding voor de tentoonstelling werd gedaan door Marion Bourdée, het hoofd van archieven van Mugler.

Zoals te lezen in Vogue, zegt Marion Bourdée, het hoofd van de archieven van Mugler: “De kunst van transformatie is wat drag en Mugler met elkaar verbindt”. Zij doorliep de tentoonstelling met de queens. “Als je een jurk van Mugler draagt, word je een superversie van jezelf vol kracht en zelfvertrouwen.”
17 jan 2023
Kylie Jenner And Stormi Wear Custom Mugler For Christmas

Kylie Jenner And Stormi Wear Custom Mugler For Christmas

In Los Angeles, California for Christmas celebrations, Kylie Jenner wears custom Mugler shaping dress with black embroidered lace by Casey Cadwallader. This is a modern interpretation of an archive dress originally seen at the Haute Couture Spring-Summer 1999 show. Stormi also wears a custom Mugler dress with black embroidered lace by Casey Cadwallader.
05 jan 2023
Anitta draagt Mugler voor het iHeartRadio Y100 Jingle Ball 2022 en Amazon Music Live Concert

Anitta draagt speciaal gemaakte Mugler van Casey Cadwallader OM HET EINDE VAN 2022 IN TE LUIDEN

Anitta droeg een speciaal gemaakte zwarte, geborduurde Mugler-illusiebodysuit van Casey Cadwallader tijdens haar optreden bij het iHeartRadio Y100 Jingle Ball 2022 in Miami, Florida.
Daarna woonde ze in Los Angeles, Californië, de Amazon Music Live Concert Series bij in een zwart leren corsetjack met een bijpassende leren harnasrok over een zwarte doorschijnende bodysuit met panelen, van Mugler door Casey Cadwallader.
29 dec 2022
Dua Lipa sluit haar World Tour 2022 af in speciaal gemaakte Mugler

Dua Lipa sluit de Future Nostalgia World Tour 2022 af in een speciaal gemaakte Mugler van Casey Cadwallader

Dua Lipa droeg in Tirana, Albanië, speciaal gemaakte zwarte en rode kristallen Mugler bodysuits van Casey Cadwallader, voor het afsluitende concert van de Future Nostalgia World Tour 2022. Gestileerd door Lorenzo Posocco.
De speciaal gemaakte bodysuit kostte meer dan 1160 uur om te maken en is geborduurd met 120.000 kristallen. De dansers van Dua droegen zwarte en rode Mugler illusiebodysuits en doorschijnende spiralen leggings, van Casey Cadwallader. Gestileerd door Lorenzo Posocco.
14 dec 2022
De tentoonstelling Thierry Mugler: Couturissime opent in het Brooklyn Museum

Thierry Mugler: De tentoonstelling Couturissime opent in het Brooklyn Museum

In november presenteerde het Brooklyn Museum Thierry Mugler: Couturissime, het wereldwijde debuut van de tentoonstelling in de Verenigde Staten. De tentoonstelling is sinds de lancering in 2019 al door meer dan een miljoen bezoekers in Canada, Duitsland, Nederland en Frankrijk bezocht. De tentoonstelling heeft haar laatste presentatie in Brooklyn, New York.
02 dec 2022
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink