Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • The Mag ® MUGLER

ONTDEK ONZE LAATSTE EXCLUSIEVE NIEUWTJES.

Angel, een unieke flacon

De Franse literatuurauteur Alfred de Musset schreef ooit: "De flacon maakt niet, zolang de geur je maar in vervoering brengt". Een quote die niet past bij Mugler's Angel! Het object, gelanceerd in 1992, is een uitzonderlijk kunstwerk, zoals weerspiegeld door zijn ontwerp, materiaal en kleur. Het Angel-parfum is echt uniek.
24 okt 2022

30 jaar Angel: Hoe het iconische parfum een belangrijke collectie werd

Angel Eau de Parfum werd gelanceerd in 1992 en was een revolutie in de wereld van parfums voor vrouwen. De unieke gourmand geur maakte het direct onderdeel van de wereld van de iconische geuren. In 2022 viert het parfum in de kenmerkende sterflacon dertig jaar metamorfose en talloze variaties. Van het gelijknamige Eau de Toilette tot het “Angel, Les Parfums Corps”, Angel heeft zichzelf voortdurend opnieuw uitgevonden en is uitgegroeid tot een volledig universum met een omvangrijke collectie.
15 okt 2022

Patchouli: oneindige sensualiteit

Het legendarische Angel Eau de Parfum roept nog steeds de meest intieme herinneringen op en weet de zintuigen telkens te prikkelen. De complexe en ongekende amberachtige gourmand geur wordt gezien als een innovatieve creatie. Het Angel-parfum werd gelanceerd in 1992 en wordt nog steeds, 30 jaar later, gezien als een revolutionaire karakteristieke geur. Zoom in op het belangrijkste ingrediënt: patchouli, het geheim van dit zeer intense parfum.
08 okt 2022

We zijn allemaal Angel: vier Angel viert 30 jaren van vooruitstrevende vrouwelijkheid met een magnetische nieuwe campagne

Er is een verjaardag aangebroken die je maar één keer in het leven meemaakt: Angel Eau de Parfum wordt 30 dit jaar!
De avant-garde geur wordt gevierd met een gedurfde nieuwe campagne met zeven inspirerende en vrije vrouwen en staat op het punt de ster van de show te worden.
Bereid je voor, er staat een all-Mugler-viering op het punt jouw kant op te komen...

Mugler nodigt je uit om Angels nieuwe heldenfilm met al deze krachtige en eigentijdse muzen te ontdekken.
07 okt 2022
DE NAVULFLACON- EN NAVULBARE PARFUMERVARING BIJ MUGLER

MUGLER-PARFUM: NAVULBAAR GEBOREN IN 1992

MUGLER is al sinds 1992 en de lancering van Angel een pionier in doordachte en vooruitstrevende duurzame oplossingen. Het merk creëerde de meest milieuvriendelijke innovatieve diensten rond het navullen van geuren: je kunt nu overal een selectie van je Mugler-parfumflacon bijvullen. Bij de fontein en thuis met de navullingen kan iedereen actie ondernemen voor duurzamere luxe.

05 okt 2022

Amberparfum: Angel, de gourmand noot

Dertig jaar geleden, toen Monsieur Mugler zijn eerste geur ooit bedacht, had hij de moed om zich een parfum voor te stellen dat de wereld zou veranderen. Hij wist niet dat hij dat ook echt zou bereiken door een nieuwe olfactorische familie uit te vinden. Monsieur Mugler en Olivier Cresp - de parfumeur - wilden dat "Angel zo sensueel zou zijn dat je bijna het gevoel hebt dat je de persoon van wie je houdt, zou willen verslinden" dankzij de zoete geur- en smaaknoot in het Angel Eau de Parfum-akkoord. Er werd een nieuwe olfactorische familie "gourmands" geboren.
03 okt 2022
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink