Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • The Mag ® MUGLER

ONTDEK ONZE LAATSTE EXCLUSIEVE NIEUWTJES.

Welke Alien Goddess ben jij?

Welke godin ben jij?

Als een expert in gedurfde overdaad stelt Mugler parfums samen die een krachtig spoor achterlaten, het zelfvertrouwen een boost geven en vrouwen in staat stellen om hun vrouwelijkheid, humeur of sensualiteit aan de wereld te onthullen. Alien is een van deze parfums, verkrijgbaar in diverse varianten: Alien Eau de Toilette, Alien Eau de Parfum, Alien Goddess, Alien Goddess Intense en het nieuwe Alien Goddess Supra Florale. Elk van deze parfums heeft haar eigen unieke olfactorische identiteit om jouw innerlijke godin te onthullen en te laten stralen.
17 jul 2023
Willow Smith, een nieuwe golf van vrouwelijkheid

WILLOW SMITH, EEN NIEUWE GOLF VAN VROUWELIJKHEID

Het parfum Alien Goddess van Mugler is een innovatief parfum dat de majestueuze aspecten van onze realiteit naar boven brengt en mensen inspireert om hun individualiteit te omarmen. Dit is precies de reden waarom Mugler het jonge mode-icoon Willow Smith als haar muze heeft gekozen voor dit 3e hoofdstuk van Alien Goddess. Willow Smith is een elegante, transparante, dappere en extreem getalenteerde vrouw, en die kenmerken worden extra benadrukt door haar individualisme en unieke modestijl, zowel op de rode loper bij een modeweek als gewoon lekker thuis.
15 jul 2023
Alien Goddess Supra Florale, Hoofdstuk III

ALIEN GODDESS SUPRA FLORALE, HOOFDSTUK III

Drie incarnaties van Alien Goddess. Drie visies van versterkte vrouwelijkheid, die het goddelijke geschenk van de superinfusie van Grandiflorum-jasmijn verspreiden, omhuld door amberachtige, gouden weldaad…
01 jul 2023
Alien Supra Florale: Laat het bloeien

ALIEN SUPRA FLORALE: LAAT HET BLOEIEN

In 2021 werd een nieuwe ambitieuze vrouwelijkheid geboren: Alien Goddess, die de planeet haar levenschenkende kracht, welwillendheid en schoonheid brengt met haar gouden bloem. Toen haar innerlijke kracht was gegroeid, onthulde Alien Goddess Intense in 2022 een nieuwe versterkte kracht, om een genereuzere en optimistischere toekomst te helpen creëren.
15 jun 2023
Ontdek JOUW perfecte zomerparfum van Mugler

Ontdek JOUW perfecte zomerparfum

Het kiezen van het juiste zomerparfum voor jouw unieke persoonlijkheid is essentieel voor een blijvende indruk. Of je nu naar een speciaal event gaat of gewoon je zelfvertrouwen een boost wilt geven, wij hebben een handleiding die je helpt bij het maken van de perfecte keuze.
15 jun 2023
DE NAVULFLACON- EN NAVULBARE PARFUMERVARING BIJ MUGLER

MUGLER: Baanbrekende duurzame luxe sinds 1992

Sinds de lancering van Angel in 1992, loopt Mugler voorop in duurzame oplossingen in de luxe parfumindustrie. Met durf en een duidelijk doel liep het merk voorop met milieuvriendelijke innovaties, met name voor het navullen van geuren. Mugler heeft het voor iedereen mogelijk gemaakt om een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst door navullingen aan te bieden voor verschillende parfumflacons, zowel bij speciale fonteinen als in het comfort van je eigen huis. We zetten ons niet alleen in voor duurzaamheid in onze verpakkings- en navulbare initiatieven, maar ook in onze praktijken bij het inkopen van ingrediënten, waarbij we prioriteit geven aan een ethische en milieuvriendelijke aanpak bij het in huis halen van de beste materialen.
14 jun 2023
Mugler is navulbaar geboren in 1992

MUGLER: Jouw reis in de wereld van navulbare parfums

Bij Mugler streven we ernaar om zeer verslavende en geliefde parfums te bieden met een sterke toewijding aan ethische en duurzame praktijken. Wij geloven in het bieden van een navulbare ervaring die zowel van hoge kwaliteit als milieuvriendelijk is. Dit artikel beantwoordt al je vragen over het navullen van parfums en neemt je mee langs de navulopties van MUGLER.
14 jun 2023
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink