Hoofdinhoud

Parfum- & modenieuws • The Mag ® MUGLER

ONTDEK ONZE LAATSTE EXCLUSIEVE NIEUWTJES.

“THIERRY MUGLER: COUTURISSIME” OPENINGSFEEST IN PARIJS

Op 28 september vond het openingsfeest voor de tentoonstelling “Thierry Mugler: Couturissime” plaats bij het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Verschillende beroemdheden woonden het evenement bij, gekleed in Mugler ter ere van de lancering van deze tentoonstelling. Terug naar de looks van het feest.
08 okt 2021

MILEY CYRUS DRAAGT MUGLER FALL WINTER 2021

Miley Cyrus draagt Mugler Fall Winter 2021 asymmetrische eco jersey chain dress van Casey Cadwallader voor 'Miley's New Year's Eve Party' op NBC, schoenen in samenwerking met Jimmy Choo en Sandra Choi.
06 jan 2022
KERSTCADEAUS VOOR HEM: KIES HET JUISTE PARFUM

KERSTCADEAUS VOOR HEM: KIES HET JUISTE PARFUM

Het is bijna tijd om eens goed te gaan nadenken over het ideale Kerstcadeau voor die bijzondere mannen in jouw leven. Je kent het wel: hij zegt dat hij niks wil hebben, hij weet niet wat hij wil – of hij koopt gewoon zelf alles dat hij nodig heeft. We maken het dit jaar extra makkelijk voor jou met deze gids met luxe Kerstcadeaus voor hem die hij gegarandeerd geweldig zal vinden.
03 nov 2021
WAT ZIJN DE PARFUMTRENDS VOOR BLACK FRIDAY 2021?

WAT ZIJN DE PARFUMTRENDS VOOR BLACK FRIDAY 2021?

Zodra de temperaturen zakken, is het weer tijd om onze winterjassen en dikke laarzen uit de kast te halen. En misschien is dit ook wel het moment om een parfum te kiezen dat beter past bij het seizoen? Black Friday 2021 is de perfecte gelegenheid om nieuwe parfumtrends te ontdekken en jezelf te trakteren met geweldige deals voor luxe Mugler-geuren.
30 okt 2021

“Thierry Mugler: Couturissime”: Ga op ontdekkingstocht in het Mugler-universum als nooit tevoren

Na de briljante opening van haar deuren in het Musée des Beaux Arts de Montréal in 2019 en het betoveren van de bezoekers in Rotterdam en München, komt de “Thierry Mugler: Couturissime”-tentoonstelling nu eindelijk naar Parijs.

Vanaf 30 september 2021 tot en met 24 april 2022 is het Musée des Arts Décoratifs in Parijs de gastheer voor deze immense en ongeëvenaarde tentoonstelling met de geschiedenis van het werk van Thierry Mugler, een eigenzinnige kunstenaar die tijdens zijn bijzondere carrière een revolutie teweeg heeft gebracht in de werelden van de mode, haute couture, parfum en fotografie.
30 sep 2021
BERGAMOT-PARFUM: DE GEUR VAN ITALIË

BERGAMOT-PARFUM: DE GEUR VAN ITALIË

Ontdek een van de bijzondere ingrediënten van ALIEN GODDESS: Italiaanse bergamot. Een zoete sprankelende geur uit Calabrië in het nieuwe MUGLER-parfum
01 sep 2021

Vormgevend doorzichtig ondergoed van Mugler gemaakt door Wolford

Het vormgevende doorzichtige ondergoed, voor het eerst te zien bij de Mugler Spring Summer-show in 2020, werd al snel een icoon van het modehuis en onderdeel van de moderne codes van Mugler via de visie van Casey Cadwallader.

Het vormgevende doorzichtige ondergoed gemaakt door Wolford met de laatste technologie is vanaf 15 september 2021 verkrijgbaar online op fashion.mugler.com (Europa en Verenigd Koninkrijk) en exclusief op Mytheresa (wereldwijd).
23 sep 2021
Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink