Hoofdinhoud
NAVULBAAR GEBOREN IN 1992
Navulflacons

Navulflacons

8 producten
8 producten
Angel Elixir

Angel Elixir

EAU DE PARFUM NAVULLING

Eén formaat beschikbaar
100ml
ANGEL

ANGEL

EAU DE PARFUM NAVULLING

Eén formaat beschikbaar
100 ml
ALIEN

ALIEN

EAU DE PARFUM NAVULLING

Eén formaat beschikbaar
100 ml
ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM NAVULLING

Eén formaat beschikbaar
100 ml
ANGEL NOVA

ANGEL NOVA

EAU DE PARFUM NAVULLING

Eén formaat beschikbaar
100 ml
AURA MUGLER

AURA MUGLER

EAU DE PARFUM NAVULLING

Eén formaat beschikbaar
100 ml

Geniet van duurzame luxe met de navulbare parfumflacons van Mugler


Luxe hoeft geen verspilling te zijn. We kunnen genieten van de fijnere dingen in het leven en tegelijkertijd een nauwe en zorgzame band met de aarde hebben. Bij Mugler streven we ernaar om ervoor te zorgen dat ons hoogwaardige parfum voor dames en parfum voor heren op de milieuvriendelijkste manier worden geproduceerd. Deze toewijding aan ecologisch verantwoorde principes heeft geleid tot de ontwikkeling van onze navulbare parfumsprayflacons en de creatie van de Mugler-fontein.

De hoogwaardige range Eaux De Parfum van Mugler is verkrijgbaar in aantrekkelijke navulbare parfumsprayflacons die je kunt navullen bij onze Mugler-fonteinen. Elk Eau de Parfum in ons assortiment kan altijd en overal worden nagevuld met onze handige navullingen.


Luxe die lang meegaat


Mugler navulbare parfumsprays zijn meer dan alleen geurflacons. De Alien-flacon is een buitenaards juweel met mysterieuze amethisttinten. Alien Goddess zit in een gouden talisman voor een zonnegodin. De asymmetrische vijfpuntige ster van de Angel-sprayflacon is een iconisch stuk innovatief vakmanschap.

Ons iconische Angel Eau De parfum voor dames was de eerste in zijn soort die verkrijgbaar was in een stijlvolle navulbare parfumsprayflacon. Sindsdien hebben we het idee van milieubewuste luxe geïntegreerd in elk product in ons assortiment.

Onze fantastische creaties zijn het eindresultaat van de duurzame creatieve inspanningen van een divers team vakkundige ambachtslieden. Het zijn kunstvoorwerpen die zijn gemaakt om jarenlang van te genieten. Als zodanig kunnen hoogwaardige navulbare parfumflacons van Mugler worden nagevuld bij Mugler-fonteinen. Mugler-fonteinen zijn geïnspireerd op het ontwerp van 18e-eeuwse parfumfonteinen en stralen traditie en eerbied uit. Met Mugler-fonteinen en Mugler-navullingen kun je jouw parfumsprayflacon voortdurend navullen.


Ontdek de magie van de Mugler-fontein


Het gebruik van een Mugler-fontein of een van onze parfumnavullingen zorgt ervoor dat er 380 ton minder afval per jaar op de vuilnisbelt terechtkomt.* Het bijvullen van een lege Alien-sprayflacon van 90 ml of een lege Alien Goddess-sprayflacon bij een Mugler-fontein bespaart 100% metaal, 88% plastic, vermindert kartonafval met 56% en glasafval met 54%. De cijfers voor het navullen van een lege Angel-stersprayflacon van 100 ml zijn nog indrukwekkender, met besparing van al het metaalafval, 83% van het plastic afval, 68% van het karton en 74% van het glas.

Als je ervoor kiest om je lege Mugler-parfumflacon na te vullen, kun je een bijdrage leveren aan het verminderen van plastic-, glas- en metaalafval. Een lege Mugler-parfumflacon kan eenvoudig worden nagevuld met een navulflacon of bij een Mugler-fontein.

Momenteel zijn er wereldwijd meer dan 10.000 Mugler-fonteinen in geselecteerde parfumerieën. Bij elke fontein zijn ervaren Mugler-ambassadeurs aanwezig die je kunnen helpen bij het navullen van je lege parfumflacon. En dat niet alleen, maar onze ambassadeurs kunnen ook eventuele kapotte doppen of mondstukken van je Mugler-parfumflacon vervangen. Dit zorgt voor een verdere vermindering van metaal- en plasticafval en is bewijs van de toewijding van Mugler aan onze klanten en onze planeet. Bezoek de website van Mugler om een winkel met een Mugler-fontein bij jou in de buurt te vinden.

Je kunt ook de volledige range Mugler-parfums bekijken op onze website. Geselecteerd parfums uit onze hoogwaardige range parfums voor dames en heren kunnen in navulbare flacons worden gekocht. Je kunt zelfs je navulbare Mugler-parfumflacon laten graveren met een boodschap naar keuze. Ontdek nu de Mugler-parfumrange.*L'Oréal Luxe-data 2014-2019

Meer weergeven
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink