Hoofdinhoud
Alien

Alien

16 producten
16 producten
Alien Goddess
Nieuw

Alien Goddess

Supra Florale Eau De Parfum

Alien Goddess
NIEUW

Alien Goddess

Supra Florale navulbare tassenspray

eén formaat beschikbaar
10 ml
Alien
navulbaar

Alien

Eau De Parfum

Alien Eau De Parfum-navulling
Nieuw

Alien Eau De Parfum Refill

EAU DE PARFUM NAVULLING

eén formaat beschikbaar
100 ml
Alien Eau De Parfum navulbare tassenspray
fragranceToGo

Alien Eau De Parfum refillable purse spray

EAU DE PARFUM NAVULBARE HANDTASSPRAY

eén formaat beschikbaar
10 ml
ALIEN
graveerMij

ALIEN

EAU DE TOILETTE

Alien-parfum van MUGLER – Een buitenaardse ervaring


Het Alien-parfum van MUGLER is verhelderend, inspirerend, buitengewoon en uniek. Alien Eau De Parfum is geïnspireerd op het mysterieuze en majestueuze van het universum en viert de creativiteit en kracht van de universele vrouwelijke essentie.

Maak elke dag bijzonder en omarm je eeuwige energie met Alien-parfum voor dames van MUGLER.


Ontdek de olfactorische onthullingen van Alien


Voel de kracht van vrouwelijkheid met het Alien-parfum van MUGLER. Dit opmerkelijke Eau De Parfum is voor MUGLER gecreëerd door de vakkundige parfumeurs Dominique Ropion en Laurent Bruyere. Alien-parfum voor dames combineert drie magische olfactorische onthullingen, elk in perfecte harmonie met elkaar.

Alien benut de immense energie van de zon met de zonnige onthulling. De uitstraling van deze onthulling wordt gekenmerkt door de warmte van jasmijn sambac uit India. Deze delicate bloem straalt een prachtige geur uit die de warmte van de zon en de welvaart van vrouwelijke kracht belichaamt.

Een boeiende, raadselachtige luxe zit in de mysterieuze onthulling van Alien. Deze onthulling gebruikt de bedwelmende, mysterieuze geur van exotisch cashmeranhout dat de prachtige bloemige noten van Alien in balans brengt. De mysterieuze onthulling van Alien roept verleidelijke mysteries op van ervaringen die het normale overstijgen.

De totale onthulling komt uit de warmte van aardse rijkdommen en omhult de draagster met een verleidelijke geur. De intense, eeuwige spiritualiteit van het vrouwelijke wordt zachtjes opgelicht door de lichte, sensuele geur van witte amber.

Deze drie onthullingen voeren een spannende dans uit om een parfum te creëren dat echt buitenaards is.


Een unieke, navulbare talismanflacon


Het Alien-parfum voor dames is verpakt in een prachtig navulbare flacon en kan jarenlang als talisman worden gekoesterd. De Alien-flacon is prachtig gemaakt van donkerpaars glas versierd met goud en is een object van grote luxe en betoverende mystiek.

Elke Alien-sprayparfumflacon is navulbaar bij MUGLER-fonteinen, te vinden bij geselecteerde retailers. MUGLER-fonteinen zijn geïnspireerd op de elegante 18e-eeuwse high society parfumfonteinen en geven je de mogelijkheid om je Alien parfumflacon in stijl na te vullen.

Voor extra gebruiksgemak biedt MUGLER een navulbare flacon voor de hele selectie Alien Eau de Parfum en Alien Goddess Eau de Parfum. Deze navullingen zijn perfect voor thuisgebruik of voor onderweg. Alien is ook verkrijgbaar in een parfumflacon in reisformaat voor onderweg.

Met Alien Eau De Parfum voor dames wil MUGLER een ode brengen aan de grandeur van het universum en tegelijkertijd onze heilige thuishaven beschermen. Alle parfums van MUGLER zijn gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit die afkomstig zijn van ethische leveranciers. Om de overvloed van de aarde in stand te houden, synthetiseert MUGLER grondstoffen waar mogelijk.


Ontdek het volledige Alien-universum


Het Alien-universum bevat ook het spectaculaire Alien Goddess Eau De Parfum, een wonderbaarlijke hommage aan de zonnegodin. Deze geur geeft de draagster een stralend aura van noblesse en vreedzaamheid. Deze kenmerken worden verder verfijnd met Alien Goddess Intense Eau De Parfum.

MUGLER-bodylotion en -douchegels kunnen worden gebruikt om onze bijzondere geuren aan elk aspect van je beauty routine toe te voegen. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau, bekijk dan onze fantastische parfumcadeausets voor dames. Bekijk de huidige parfumdeals op onze website om de MUGLER-range verder te ontdekken voor een geweldige prijs.

Meer weergeven
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink