Hoofdinhoud

Visie MUGLER

Mugler wereld


MUGLER,
de kunst van veelzijdige dromen.

De echte wereld is gewoon niet genoeg.

Straal met de MUGLER-ster en raak geïnspireerd om te worden wie u maar wilt zijn. MUGLER laat dromen uitkomen. De creatieve visie van MUGLER weerspiegelt zijn unieke kijk op de wereld, die codes omverwerpt en normen uitdaagt.

We zijn verslavend.

MUGLER fashion en parfums, onder andere de Angel, Alien en Aura MUGLER parfums, zijn bekend om hun verslavende karakter. Deze creaties zijn niet te classificeren en maken gebruik van buitengewone krachten.


ster
"We wijden ons leven aan het verbinden van mannen en vrouwen met hun emoties, om verslavende verhalen te creëren. We ontwikkelen authentieke relaties met onze klanten door persoonlijke diensten en unieke ervaringen aan te bieden. We zijn grenzeloos en compromisloos in onze creatie. In zowel mode als parfum schudt Mugler de boel wakker, inspireert hij. "

SANDRINE GROSLIER, CEO VAN MUGLER FASHION EN PARFUMS.


Een creatieve kracht

MUGLER is veel meer dan alleen creaties, hij maakt kunstwerken, van mode tot parfum, die voor iedereen toegankelijk zijn.

MUGLER trotseert de wetten van ruimte en tijd met zijn sculpturen en veelzijdige creaties. Een krachtige creativiteit met onbegrensde mogelijkheden. Mugler universum is een samensmelting van tegenstellingen en een experimenteel laboratorium. We zijn geïnspireerd door de verbeelding en samengesteld door cultuur en stimuleren een avant-gardistische benadering.

De constante zoektocht naar innovatie combineert zowel oude als nieuwe technologieën, met de overtuiging dat traditionele expertise kan worden getranscendeerd naar hedendaagse creaties. Met alternatieve culturen, kunst en humor wordt afstand genomen van bestaande codes, met als doel mode en parfum te democratiseren en ze een platform te geven voor individualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Portret Casey


"Mijn doel is om een nieuwe cultuur te creëren rond MUGLER... Ik wil dat MUGLER geschikt is voor alle vrouwen, van alle leeftijden, maten, kleuren en voor elk moment van de dag."

CASEY CADWALLADER, CREATIEF DIRECTEUR VAN MUGLER FASHION.


Zelfexpressie

De vrijheid om u te uiten.

Het is uw verhaal. MUGLER neemt u mee op een persoonlijke reis en geeft u de kracht om te transcenderen, om uw ware ik te worden...
MUGLER's mode en parfums verbluffen en inspireren, en overtreffen het buitengewone."Tegenwoordig kiezen vrouwen hun eigen kleding, omdat ze zelfbewust zijn. Uw kleding kan u transformeren, uw tred bepalen, u zelfvertrouwen geven."

CASEY CADWALLADER, CREATIEF DIRECTEUR VAN MUGLER FASHION.


SUPER-ICONEN

MUGLER blue

is niet alleen hemels, het is een uitnodiging tot de oneindigheid. Deze hemelblauwe kleur is een van de belangrijkste elementen van het universum van Monsieur Mugler, het symboliseert vrijheid, dromen, ontsnapping... De kleur van MUGLER blue omhult de oneindige, onaantastbare kosmische onmetelijkheid van de lucht en het idee van de eeuwigheid.

Een hemels, dromerig symbool, blauw is de kleur van het denkbeeldige, ongrijpbare en onvoorspelbare. Het roept de bijzondere schoonheid van het universum op. Blauw belichaamt de dromen en het absolute dat MUGLER vrouwen wil bieden. MUGLER blue is een icoon op zichzelf, van de prêt-à-porter tot het parfum Angel.

DE STER

Het teken van een wonderbaarlijke, maar zeer realistische, bestemming.

De MUGLER-ster, met zijn vijf langwerpige en asymmetrische punten, is een tijdloos en universeel bekend symbool geworden. Het is de perfecte weergave van het hemelse en grandioze universum van het merk. Het is bekend geworden als het embleem van het MUGLER universum, dat staat voor succes, vertrouwen en de toekomst.

Het is etherisch maar tastbaar, de belichaming van dromen in het echte leven, van een wereld binnen ieders bereik. De ster is vanaf het begin aanwezig in het universum van het merk en verscheen al in de couture lang voordat het zijn stempel drukte op parfum. Het is het karakter van alle MUGLER-creaties: in mode, accessoires, parfums en sieraden. De ster is het symbool van een MUGLER-creatie.

Mugler


"Het sterrensymbool vertegenwoordigt het prisma van alle mogelijkheden ... het is een gids, een mijlpaal in het leven van elke vrouw die het weet te vangen..."

CHRISTOPHE DE LATAILLADE, CREATIEF DIRECTEUR MUGLER PARFUMS.


HET SILHOUET

De vrouwelijke vorm straalt een onweerstaanbare kracht uit, het is de belichaming en inspiratie van de artistieke expressie van MUGLER.

Hoofd omhoog, oversized schouders, smalle taille: MUGLER brengt een ode aan het figuur van de vrouw, en een MUGLER-silhouet is onmiddellijk herkenbaar.

De architectonische geest en intense sensualiteit van MUGLER fashion en parfums transformeren het lichaam en vangen en versterken de fascinerende aantrekkingskracht ervan.

Mugler"Onze uitdaging is om de essentie van onze prêt-à-porter collecties en de spectaculaire geest van het merk te behouden. Mijn missie? Om het eigentijdse beeld van de MUGLER-vrouw te creëren. "

CASEY CADWALLADER, CREATIEF DIRECTEUR VAN MUGLER FASHION.


Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink