Hoofdinhoud
Angel

Angel

11 producten
11 producten
Het nieuwe Angel Elixir
Eau de Parfum
ONTDEK NU
 
Het nieuwe
Angel Elixir
Eau de Parfum
ONTDEK NU
 
Angel Elixir
Navulbaar

Angel Elixir

EAU DE PARFUM

Angel Elixir

Angel Elixir

EAU DE PARFUM NAVULLING

eén formaat beschikbaar
100ml
Angel Elixir

Angel Elixir

EAU DE PARFUM HANDTAS-SPRAY

eén formaat beschikbaar
10 ml
ANGEL
bestseller navulbaar

ANGEL

Eau De Parfum Vallende Ster

ANGEL

ANGEL

EAU DE PARFUM NAVULLING

eén formaat beschikbaar
100 ml
ANGEL
fragranceToGo

ANGEL

EAU DE PARFUM NAVULBARE HANDTASSPRAY

eén formaat beschikbaar
10 ml

Een ervaring die verder gaat dan dromen - Angel-parfum voor dames van Mugler


Betreed een droomlandschap met Angel-parfumspray. Een parfum gevuld met de ongetemde geuren van de wind en de vrolijke aroma's van de kindertijd, ondersteund door een mysterieuze en betoverende sensualiteit. Angel by Mugler-parfum voor dames staat op zichzelf als de belichaming van het Gourmand Eau De Parfum-genre.

Angel-parfum voor dames is zoveel meer dan enkel een eenvoudige geur. Het Angel-parfum geeft de draagster en haar omgeving een hemels gevoel. Opvallende, heldere noten van bergamot, sprankelende vleugjes praline en de warme sensualiteit van patchouli prikkelen de zintuigen.


Angel Eau De Parfumspray is een eerbetoon aan de mysterieuze en verleidelijke kracht van vrouwelijkheid. De complexe olfactorische facetten van Angel inspireren zelfvertrouwen en gratie. Dit parfum straalt haar verrukkelijke magie uit over iedereen die gezegend is met haar aanwezigheid. Ervaar zelf het Angel-parfum voor dames.

Beleef je dromen met Angel


Sinds de creatie in 1992 is het een echt uniek Eau De Parfum. De creatie van Angel, die een opmerkelijke innovatieve prestatie in de parfumerie vertegenwoordigt, luidde de opkomst van het Gourmand-genre in. Angel was het eerste parfum dat een suggestieve, assertieve sensualiteit creëerde zonder bloemige ingrediënten te gebruiken.

Angel by Mugler fascineert met drie ingewikkelde olfactorische facetten die samen voor harmonie zorgen. Calabrische bergamot ontwaakt de zintuigen met de frisse, wilde geur van wind en lucht. Praline en karamel voegen een nostalgische zoetheid toe. De warme vanilletonen van patchouli spreken de verleidelijke kwaliteiten diep in het hart van elke vrouw aan.


Gebotteld in een hemelse ster


Het Angel-parfum zit in een iconische, vakkundig vervaardigde glazen flacon. De asymmetrische vijfpuntige ster van Angel staat nu bekend als het handelsmerk van Mugler. De stervorm representeert de oneindige mogelijkheden van het universum. Het prachtige glas is doordrenkt met het majestueuze lichtblauw van een heldere lucht. Om ervoor te zorgen dat je Angel-parfum echt alleen van jou is, kunnen Angel-sterflacons worden gegraveerd met een persoonlijke boodschap.

De Angel-sterflacon is een buitenaards kunstwerk dat je voor altijd kunt koesteren. Je Angel-parfumflacon voor dames kan thuis worden nagevuld met handige parfumnavulflacons of bij een van onze speciale Mugler-fonteinen. Voor het gemak tijdens het reizen is Angel Eau De Parfum ook verkrijgbaar in een sterflacon in tasformaat. De Mugler-fontein en onze Angel-parfumnavulflacons reflecteren de toewijding van Mugler aan onze klanten en het milieu.


Ontdek de prachtige cadeausets van Mugler


Duik dieper in het droomlandschap van Angel met de prachtige Mugler-cadeausets. Deze cadeausets zijn ideaal voor iedereen die de luxe van de Mugler-range nog niet heeft ervaren. Ook zijn onze cadeausets de perfecte manier om je Mugler-collectie uit te breiden.

Ontdek de weelde van de Angel Eau De Parfum-luxeset of duik in de wonderen van de Angel Eau De Parfum-basisset. Onze cadeausets bevatten hoogwaardige Mugler-producten zoals een navulbare Angel Eau de Parfum-flacon, onze verkwikkende Angel-bodylotion en de handige Angel-spray voor onderweg. Deze sets kunnen ook een Angel-bodycrème, -douchegel of haar- en lichaamsmist bevatten. Deze producten zijn geweldige alternatieven voor een sprayparfum.

Voor degenen die een ander deel van de droomwereld van Angel willen ontdekken, geeft Mugler Angel Nova, een unieke draai aan de Angel-olfactorische ervaring. Voor de gentleman in jouw leven heeft Mugler ook cadeausets van A*Men, de mannelijke versie van Angel parfum. Alle cadeausets zitten in prachtige, speciaal ontworpen Angel-boxes die exclusief zijn voor Mugler.

Meer weergeven
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink