Hoofdinhoud
productie-parfums-vakmanschap-duurzaamheid

Duurzaamheid en vakmanschap omarmen: De kostbaarheid van Mugler-parfums

Duurzaamheid staat centraal in de waarden van Mugler. We zijn enorm trots op ons Franse erfgoed en het nauwkeurige vakmanschap dat nodig is om onze iconische parfumflacons te maken. Ontdek alles over de tijdloze schoonheid van onze luxe, navulbare parfumflacons.
09 apr 2024

Onbevreesde designs, technische innovaties

Mugler heeft altijd bekend gestaan om zijn onverschrokken en avant-garde designs voor flacons. Onze visionaire oprichter, Manfred Thierry Mugler, en zijn team verlegden de grenzen van creativiteit en technische innovatie. Het stervormige glazen omhulsel van de Angel "Étoile Collection"-flacon, waarvan men dacht dat het onmogelijk was om te maken, werd werkelijkheid door een baanbrekend industrieel proces dat werd ontwikkeld door de vakkundige glasmakers van Verreries Brosse. Deze roterende vormingstechniek zorgde voor een gelijkmatige glaslaag op elke facetgeslepen tak, wat resulteerde in een werkelijk opmerkelijke flacon.

Flacons die te kostbaar zijn om weg te gooien

De Mugler-flacons zijn niet alleen de perfecte omhulsels voor parfums, het zijn kunstwerkjes om kostbaar en eindeloos te bewaren. Daarom is Mugler al sinds 1992 pionier op het gebied van verantwoorde luxe en introduceerde het concept van navulbare flacons lang voordat duurzaamheid een modewoord in de sector werd. Met meer dan 10.000 Mugler-fonteinen beschikbaar wereldwijd en 100% van ons assortiment Mugler Eau de Parfums navulbaar, bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun parfums in onze fonteinen in winkels of thuis bij te vullen met navullingen. Deze toewijding aan luxe met betekenis heeft Mugler tot leider in de navulbare parfumcategorie gemaakt, met een opmerkelijk marktaandeel van 60% wereldwijd.

De toewijding van Mugler aan duurzaamheid is duidelijk zichtbaar in elk aspect van zijn merkfilosofie. Van de kostbaarheid van de flessen tot de Franse knowhow erachter, Mugler reflecteert een harmonieuze mix van luxe en bewustzijn op milieugebied. Door duurzame praktijken te omarmen, creëert Mugler niet alleen uitzonderlijke parfums, maar draagt het ook bij aan een duurzamere toekomst voor toekomstige generaties.

Foto door: Olivier Löser

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink