Hoofdinhoud
Hunter Schafer de nieuwe ster van Mugler

Hunter Schafer, de nieuwe ster van Mugler

Een symbool van een nieuw soort vrouwelijkheid: oogverblindend, krachtig, eigentijds, bevrijd en grenzeloos. Hunter Schafer is het opvallende gezicht van Angel Elixir.
16 mrt 2023

“Ik hou van de unieke kijk op vrouwelijkheid. Het erkent de dualiteit en de complexiteit van vrouwelijkheid. Zoete componenten van de Angel Elixir-geur worden gecombineerd met frisse en houtachtige, intensere elementen. Het lijkt meer te passen bij hoe ik over mijn eigen vrouwelijkheid denk, wat ik cool en krachtig vind. Het zachte combineren met het harde en het krachtige; dat is wat dit parfum heel mooi belichaamt. En het gaat ook bijzonder lang mee”, vertrouwt de nieuwe Mugler-muze ons toe.

EEN VEELZIJDIGE RIJZENDE STER WORDT HET GEZICHT VAN ANGEL ELIXIR

Hunter Schafer's unieke visie op vrouwelijkheid en haar indrukwekkende cv maken haar de perfecte belichaming van het gezicht van Angel Elixir. Haar talenten, overtuigingen en engagementen maken van deze veelzijdige rijzende ster een rolmodel voor Generatie Z en millennials, die zich in haar herkennen. Haar samenwerking met Mugler is een droom die uitkomt en een lichtend voorbeeld van het streven van het merk om sterke, moderne vrouwen in de kijker te zetten.

“Mugler speelde ook een rol in de vorming van mijn artistieke identiteit”, onthult ze. “Mugler is uniek wat betreft performance, de toewijding aan wereldbouw en de onbevreesde creativiteit. Dat is al jarenlang zichtbaar in elke collectie, en ook tot ver in Casey's tijd bij Mugler.”


Op slechts 24-jarige leeftijd blijft de charismatische actrice met het unieke aura uit North Carolina, VS, memorabele rollen toevoegen aan haar indrukwekkende cv: van het wereldwijde fenomeen ‘Euphoria’, waarin ze Jules Vaugh speelt naast Zendaya, tot de aanstaande release in 2023 van ‘Cuckoo’ van regisseur Tilman Singer, en het nieuwste deel in de Hunger Games-reeks van Francis Lawrence: ‘Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’.

HUNTER SCHAFER: EEN NIEUWE STER IN HET MUGLER-UNIVERSUM


Mugler keert terug naar de catwalk

Hunter Schafer – actrice, artiest, scenarioschrijfster, producente en ambassadrice van 's werelds meest gerenommeerde modehuizen – gebruikt haar levenslange training en liefde voor beeldende kunst om haar visies als illustrator en aspirant-regisseur tot leven te brengen.

Haar kracht, moderne uitstraling en scherpe visie op de wereld waarin ze leeft, maken haar tot een ster om in de gaten te houden; een ster die Mugler in haar eigen sterrenstelsel wilde laten stralen als een uitnodiging voor alle vrouwen om boven zichzelf uit te stijgen en een nieuw tijdperk in te gaan.DE SAMENWERKING MET HUNTER IS EEN DROOM DIE UITKOMT. IK HEB ER JARENLANG VAN GEDROOMD DAT ZIJ ONZE ANGEL ZOU WORDEN. ZE IS MOOI VAN BINNEN EN VAN BUITEN. ZE ZIT VOL ENERGIE EN CREATIVITEIT. ZE HEEFT EEN POSITIEF EFFECT OP IEDEREEN WAAR ZE MEE IN CONTACT KOMT, EN DAAROM IS ZE ZO PERFECT VOOR MUGLER.Casey Cadwallader, creatief directeur van Mugler Fashion.

ONTDEK DE ANGEL ELIXIR-CAMPAGNE


Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink