Hoofdinhoud
Omlaag scrollen

Fall Winter 2022/23

ONTDEK DE COLLECTIE

Fall Winter 2022/23

ONTDEK DE COLLECTIE

MUGLER /
FALL WINTER 2022/23

De Mugler Fall Winter 2022-23 collectie viert een terugkeer naar de Parijse catwalk voor het modehuis onder leiding van creatief directeur Casey Cadwallader. Na een onderbreking van twee jaar waarin de grenzen van de modefilm werden verlegd in een subversieve, tijdbeperkbepalende reeks korte films, geeft Cadwallader de Mugler-ervaring opnieuw vorm. In de gewelfde, industriële hangar van de Grande Halle de la Villette in het 19e arrondissement van Parijs wordt de ware whiplash van onze collectieve ervaring gekarakteriseerd door een cast van buitengewone personages.

MUGLER /

FALL WINTER 2022/23

De Mugler Fall Winter 2022-23 collectie viert een terugkeer naar de Parijse catwalk voor het modehuis onder leiding van creatief directeur Casey Cadwallader. Na een onderbreking van twee jaar die de grenzen van de modefilm verlegde met een subversieve, tijdperkbepalende reeks korte films, geeft Cadwallader de Mugler-ervaring opnieuw vorm. In de gewelfde, industriële hangar van de Grande Halle de la Villette in het 19e arrondissement van Parijs wordt de ware whiplash van onze collectieve ervaring gepersonifieerd door een cast van buitengewone personages.

FALL WINTER
2022/23

De Fall Winter2022-23collectie, met evenveel grit als glamour onthult in het gedurfde, het gedeconstrueerde en het decadente een onthullende lijn die vrouwelijke kracht voor onze tijd belichaamt. Alle erogene zones worden benadrukt met scherp afgetekende lijnen op dijen, bekken, decolleté. Satijn, leer en kant worden gebruikt als middelen om te modelleren en draperen, waardoor constructie en vloeiende beweging naast elkaar kunnen bestaan. Mannelijke archetypen bestaan naast de ultravrouwelijke: bikerjacks met baleinen, spiral denim shorts, parka's en topcoats samen met verfijnde lingerie, zilveren franjes, boerenmouwen met ruches en denim korsetten in combinaties die het fenomeen van de oorspronkelijke Mugler bodysuit een hele nieuwe richting op sturen.

DE LOOKS

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink