Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM CADEAUSET

Het traditionele van de feestdagen krijgt dit jaar een psychedelische twist met een sterrenshow. Ben jij …. Lees de volledige beschrijving

ALIEN GODDESS

ALIEN GODDESS

EAU DE PARFUM CADEAUSET

PDP-tabbladen

Het traditionele van de feestdagen krijgt dit jaar een psychedelische twist met een sterrenshow.

Cadeaus geven die geen grenzen kennen?

De nieuwe cadeausetcollectie betovert de zintuigen en fascineert de mensen waar je van houdt.

Droom weg onder de sterren met de betoverende nieuwe feestdagenset van Alien Goddess met:

- Alien Goddess Eau de Parfum 30 ml
- Alien Goddess Eau de Parfum 10 ml


Een zonnig bloemenboeket
Deze bloemige, oriëntaalse, houtachtige creatie laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren.

“Een stralende en weelderige omarming van de zon.”
Marie Salamagne en Nathalie Lorson, parfumeurs van Alien Goddess.

Deze bloemige, amberachtige, houtachtige creatie laat een geurspoor achter met facetten van de meest glorieuze ingrediënten in het palet van de parfumeur die je zintuigen zullen betoveren. Het Alien Goddess Eau de Parfum is als een zonnig bloemenboeket dat levendig sprankelt met facetten van 3 onthullingen.

Stralende onthulling:
Het parfum opent met de stralende onthulling van een sprankelende Italiaanse bergamotessentie, die het gevoel van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorkruist de geur, te vergelijken met de positieve energie van de zonnegodin.

Miraculeuze onthulling:
Een intens zonnige bloem drijft het Alien Goddess Eau de Parfum naar ongekende hoogten en geeft al haar kracht aan haar weldadige uitstraling. Het sprankelende bloemenprisma geeft de prachtige bloem de plaats die ze verdient: Jasmijn grandiflorum, een echte gouden bloem, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit. Het hart van het Alien Goddess Eau de Parfum straalt met een prachtige superinfusie van jasmijn grandiflorum, speciaal vervaardigd voor Mugler. De superinfusie geeft jasmijnbloemblaadjes een modern facet, zowel fruitig als bloemblaadjes-achtig, met een romige textuur. Nog stralender en moderner dan ooit, de idealen van de zonnegodin verspreidend.

Weldadige onthulling:
Alien Goddess sluit af met een gevoel van vrede en hoop, met de bedachtzame onthulling van de verslavende volheid van een bourbon vanille. Deze premium infusie, speciaal gemaakt voor Mugler, is soepel en omhult je als een sluier van comfortabel zijde. Dit premium extract, van bewuste oorsprong, wordt verkregen via een extractietechnologie die het mogelijk maakt om het organoleptische profiel uit het hart van de grondstof te halen. Deze onthult een heerlijke noot vanille met vleugjes balsamico, die je zintuigen laat tintelen met diepe mysterieuze warme vibraties.

De Alien Goddess Eau de Parfum-flacon is ontworpen als een betoverend object waarmee Alien Goddess de wereld een glorieuze en unieke uitstraling biedt.

Een nieuwe fascinerende talisman flacon, versierd met goud en zowel organisch als dromerig met een prachtige metaalachtig gelakte tint, die aan de buitenkant het gevoel van zonlicht oproept. Deze flacon heeft een intense uitstraling, van binnen en buiten. Het bevat een stralende geur en blijft dit eindeloos uitstralen.

Je kunt je steentje bijdragen aan de toekomst en jouw mystieke en kostbare Alien Goddess-flacon navullen in winkels bij de Mugler-fontein of thuis met de Alien Goddess EPD-navulling.

Gebruiksaanwijzing.
Mugler-parfums worden anders aangebracht dan andere parfums. Ze verdienen een uniek, toegewijd ritueel, speciaal samengesteld om optimaal te kunnen genieten van de essentie en het voluptueuze van de geur: de “Mugler-wolk”.

Spray eerst een ruime hoeveelheid Alien Goddess in een cirkel voor je om een wolk met geur te creëren. Stap deze magnetische cirkel binnen. Laat je omhullen door de charme.

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● LINALOOL ● BENZYL ALCOHOL ● HYDROXYCITRONELLAL ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● HEXYL CINNAMAL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● COUMARIN ● LIMONENE ● CITRONELLOL ● METHYL ANTHRANILATE ● GERANIOL ● CITRAL ● TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ● BENZYL BENZOATE ● CODE FIL: B275648/2 ● CODE FORMULE: 2042172 05

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

BETOVERENDE CADEAU-IDEEËN

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink