Hoofdinhoud
digitale productpaspoorten mugler en arianee

Mugler en Arianee transformeren klantbetrokkenheid met digitale productpaspoorten

Mugler en Arianee zijn trots op de aankondiging van hun samenwerking voor de introductie van digitale productpaspoorten voor de handtassen van Mugler. Deze paspoorten zijn in eerste instantie verkrijgbaar voor de Spiral Curve 01- en 02-tassen, verkrijgbaar online en in geselecteerde winkels.
07 nov 2023

Eigenaars van de Spiral Curve 01- en 02-tassen ervaren een nieuw gevoel van betrokkenheid, van het lezen en ontdekken van productverhalen tot het verzamelen van digitale paspoorten op hun smartphones, die toegang bieden tot unieke ervaringen en functies. Deze blockchain-gebaseerde productpaspoorten bieden bevestiging van eigendom, historische tracking en eenvoudige overdraagbaarheid. De visionaire stap van Mugler is in afwachting van toekomstige EU-regels en voldoet aan de groeiende vraag naar transparantie, die hun handtassen transformeert in digitale betrokkenheidsplatforms. Adrian Corsin, Managing Director van Mugler vermeldt: “Grenzen verleggen, creativiteit en innovatie zijn onderdeel van het DNA van Mugler. Wij denken dat de digitale productpaspoorttechnologie eindeloze kansen biedt voor het opbouwen van een directere, interactieve en daadwerkelijk persoonlijke relatie met onze klanten.” De Spiral Curve 01- en 02-tassen, verkrijgbaar via fashion.mugler.com en in geselecteerde boetieks wereldwijd, dienen als nieuwe digitale contactpunten, die eigenaars toegang bieden tot productauthenticatie, exclusieve content, inzichten achter de schermen, uitnodigingen voor events, vroege toegang tot sales, en nog veel meer. Eigenaars kunnen een QR-code in hun tas scannen en een 2FA-identificatiecode in de tas invoeren in een veilige ruimte om hun digitale paspoort te ontvangen. Dit innovatieve initiatief wordt mogelijk gemaakt door Arianee, bekend vanwege de samenwerkingen met verschillende luxe merken. Arianee verbindt merken en hun gebruikers via digitale productpaspoorten en digitale lidmaatschappen. Pierre-Nicolas Hurstel, CEO en medeoprichter van Arianee, voegt toe: “Digitale productpaspoorten gekoppeld aan fysieke goederen zullen een belangrijke rol gaan spelen in de circulariteits-, nalevings- en betrokkenheidsstrategieën van mode- en luxemerken. De ontwikkeling van dit project met MUGLER is een geweldige kans om te laten zien hoe productpaspoorten grenzen kunnen verleggen, nieuwe mogelijkheden creëren voor de interactie met klanten en nieuwe zakelijke kansen die de beperkingen van regelgeving overstijgen”.

Over Mugler

Mugler, opgericht in 1974 door Thierry Mugler, is een pionier in avant-garde mode. Het modehuis staat op dit moment onder de creatieve leiding van Casey Cadwallader. De creatieve visie van Mugler is een reflectie van een bijzondere kijk op de wereld. Deze overstijgt stereotiepe codes, probeert voortdurend een veranderende plurale visie van vrouwelijkheid en geslacht te ontdekken, waarbij de conventionele normen aan de kaak worden gesteld als een uniek medium voor individualiteit en zelfexpressie. Door Mugler weer een belangrijk onderdeel van de moderne popcultuur en expressie van de eigen identiteit te maken, heeft Cadwallader de positie van Mugler bevestigd als een van de meest veelbesproken luxe modemerken van vandaag.

Over Arianee

Arianee, opgericht in 2018, verbindt op respectvolle wijze merken en gebruikers via digitale productpaspoorten, die perfect worden verspreid, ongeacht waar het product is gekocht: online, offline, splinternieuw, gebruikt of zelfs als cadeau. Het digitale productpaspoort is de eerste toegangspoort naar meer informatie over het product, meer informatie over de levenscyclus en het zonder zorgen overdragen of doorverkopen, waarbij het merk een directe band kan opbouwen met de volgende koper. Arianee brengt grote merken, zoals de Richemont Group, L’Oréal Group, Breitling, Paris Fashion Week, Moncler, Mugler en Lacoste, evenals technologische partners, zoals POAP en The Sandbox, samen in de visie voor het opbouwen van het nieuwe internet van eigendom. www.arianee.com.

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink