Hoofdinhoud
KIES DE PARFUMNAVULERVARING VOOR MEER DUURZAME LUXE

DE GEHEIMEN VAN ALIEN GODDESS EN DE GOUDEN PARFUMFLES

We kunnen niet wachten een van de interessante concepten van de geheimen van Alien Goddess met je te delen: de gouden parfumfles. Het complexe proces voor het tot leven brengen van dit kunstwerkje is een reflectie van de diepgaande toewijding van MUGLER aan kwaliteit, creativiteit en innovatie. Daarom laat dit complexe en gedetailleerde proces zien dat MUGLER het toppunt van stijl en sierlijkheid in de parfumwereld is en dat het je altijd het gevoel geeft dat je verbonden bent met een wereld vol expressie, fantasie en betovering.

De presentatie van de fles en de geur die hier in rondwaart, kent zijn gelijke niet. De focus en het oog voor detail van dit prachtige kunstwerkje laten niet alleen de liefde voor kunst en verwondering zien, maar ook de creativiteit en verbeelding die nodig is om een waar meesterwerk te maken, met een zorgvuldigheid die net zo betoverend is als de geur van het parfum. MUGLER is geduldig maar doordacht te werk gegaan bij het selecteren van de elegante tint voor de fles. We leggen nu verder uit waarom dit kostbare glasgoud voor deze waardevolle flesstijl is gekozen uit alle andere mogelijke opvallende opties voor deze unieke creatie.
20 jul 2021
ALIEN GODDESS-GEHEIMEN DE GOUDEN PARFUMFLES

ONTDEK DE MYSTERIES VAN ALIEN GODDESS


Wij delen de geheimen van het Alien Goddess-parfum en de gouden parfumfles, om uit te leggen waarom deze artistiek zo is ontworpen, als onderdeel van de gewaagde, innovatieve en creatieve uitstraling van MUGLER als merk. Wij denken dat deze kenmerken passen bij iedereen die de heerlijke en onvergetelijke geuren van MUGLER wil dragen. De zorgvuldig ontworpen talisman is een ongelofelijk, verzamelbaar kunstwerk, zowel in het existentiële als de betoverende uitstraling van het Alien-universum, die past bij de gewaagde uitstraling van MUGLER als merk. Het complexe productieproces waarmee deze unieke geslepen glazen parfumfles is gemaakt, is een reflectie van de toewijding van MUGLER aan het milieu, duurzaamheid en het zorgen voor een extra dimensie in design en parfum.

Een blik op dit meesterwerkje en je ziet direct dat dit unieke kunstwerk een prachtige uitstraling heeft en een unieke en betoverende geur bevat die eindeloos blijft stralen in de glazen parfumfles. De prachtige buitenkant van het glas van deze bijzondere parfumfles is bedekt met gouden metallic lak. Door de essentie van de gouden bloem die dit kunstwerkje uitstraalt, zal het perfect passen in elke parfumcollectie.

Daarnaast wordt goud altijd geassocieerd met licht en verlichting. Sommige oude volkeren schreven zelfs een plezierig karakter en een diepgaande spiritualiteit aan deze kleur toe. Dit kostbare metaal roept ook een gevoel van liefde, weelde, wijsheid, passie en magie op. Om deze, en nog veel meer andere redenen, is deze spectaculaire kleur de ideale tint voor de parfumfles, omdat deze de overvloed en grandeur van een echte godin laat zien, en de grootse uitstraling van het alien-universum. Iedereen die deze geur draagt zal deze krachtige beelden oproepen.A*Men Eau De Toilette

WAAROM IS DE GOUDEN PARFUMFLES VAN ALIEN GODDESS EEN KUNSTWERKJE?


Je vraagt je misschien af waarom we de gouden parfumfles van Alien Goddess een kunstwerkje noemen. De reden hiervoor is het diepgaande creatieve proces dat MUGLER voor al haar producten gebruikt en dat geldt ook voor Alien Goddess. Het bedenken van een meesterwerk begint natuurlijk met een uitgebreide, goed doordachte discussie, en de wil om iets nieuws, fantasierijks en creatiefs op de markt te brengen. Verschillende afbeeldingen, stijlen en geuren passeren de revue en MUGLER formuleert vervolgens een baanbrekende visie van de gouden fles en het Alien Goddess-parfum. De talisman wordt vervolgens daadwerkelijk vormgegeven via het beste vakmanschap en een complex ontwikkelingsproces. Er wordt veel aandacht besteed aan elke individuele talisman tijdens het creatieproces en ze worden zorgvuldig geïnspecteerd zodat ze voldoen aan de kwaliteitsstandaard van MUGLER.

Het einddoel is altijd om onszelf en anderen te inspireren en wij denken dat dit precies is wat het parfum en de geur in deze creatieve talisman doen. De iconische gouden fles heeft een modern en majestueus ontwerp, een representatie van de vele verschillende vrouwen die dit gebruiken. De gouden kleur wordt toegevoegd nadat de glazen fles is geslepen. Het ontwerp van de talisman is geen toeval. Liefhebbers van MUGLER houden van de majestueuze creatie die de schoonheid en kracht van het Alien-universum uitstraalt. Daarnaast is de parfumfles ontworpen zodat deze goed in de hand ligt, handig is bij het aanbrengen en het meenemen; de talisman is ook ontwikkeld met het milieu in het achterhoofd, zodat behoud en duurzaamheid in de parfumindustrie worden gestimuleerd.A*Men Eau De Toilette

ALIEN GODDESS IS GOED VOOR JOU ÉN HET MILIEU!


De Alien Goddess-talisman heeft een creatief ontwerp dat de zorg voor het behoud van ons milieu uitstraalt. MUGLER houdt zich al sinds 1992 bezig met het uitvinden van innovatieve methodes voor het navulbaar en milieuvriendelijk maken van parfumflessen. Het glas van deze prachtige individueel gemaakte parfumfles wordt gevormd met een methode die dit nobele en ambitieuze doel nastreeft. De opvallende gouden talisman wordt inderdaad gemaakt als navulbaar en herbruikbaar product. Daarom biedt deze een navuloptie en zodra het parfum in je gouden talisman op is, helpt MUGLER je met alle plezier met het navullen van deze fles, zodat we allemaal ons aandeel kunnen hebben in het verminderen van het afval dat we produceren en het waarderen van onze kostbare planeet.Het kunstwerkje van de gouden parfumfles van Alien Goddess biedt een onvergetelijke geur en een handige milieubewuste aanpak die ons de mogelijkheid biedt om op een verantwoorde manier van luxe te genieten.
Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink