Hoofdinhoud

ALIEN GODDESS SUPRA FLORALE

EAU DE PARFUM CADEAUSET

Het traditionele van de feestdagen krijgt dit jaar een psychedelische twist met een sterrenshow. Ben jij …. Lees de volledige beschrijving

ALIEN GODDESS SUPRA FLORALE

ALIEN GODDESS SUPRA FLORALE

EAU DE PARFUM CADEAUSET

PDP-tabbladen

Het traditionele van de feestdagen krijgt dit jaar een psychedelische twist met een sterrenshow.

Cadeaus geven die geen grenzen kennen?

De nieuwe cadeausetcollectie betovert de zintuigen en fascineert de mensen waar je van houdt.

Droom weg onder de sterren met de betoverende nieuwe feestdagenset van Alien Goddess Supra Florale met:

- Alien Goddess Supra Florale 60 ml
- Alien Goddess Supra Florale 10 ml

“Een nieuwe visie op bloemigheid wordt onthuld, die nog gedurfder en avant-garde is.” Marie Salamagne, hoofdparfumeur en Nathalie Lorson, meester parfumeur

Stel je een eeuwig groeiende superbloem voor, die tot leven wordt gebracht door de kracht van Alien Goddess. Het nieuwe bloemige, amberachtige parfum benadrukt de bloemigheid van het originele eau de parfum nog meer. Hier verandert de karakteristieke zonnige jasmijn in een nieuwe, ultramoderne bloem die drie aardse bloemen versmelt tot één buitenaardse bloem. Alien Goddess Supra Floral is een bovenzintuiglijke ervaring die de creativiteit en expertise van Mugler tot uiting brengt met drie stralende openbaringen:

De verfrissende openbaring
Hij is prikkelend en fel, en de ruwe, uiterst veerkrachtige levenskracht, die fris en groen in een bijna buitenaardse omgeving bloeit. Zijn symbool is het cactusbloem-akkoord dat het parfum opent met een explosie van stralende, vitale frisheid van planten en een sappig vleugje peer.

De bloeiende openbaring
Het is een moment van transcendentie en transformatie. De iconische Grandiflorum-jasmijn superinfusie wordt versterkt door een nieuwe hybride bloem: een codestillaat van jasmijn sambac en eeuwige bloem. De weelderigheid van de witte bloem wordt versterkt en ontwikkelt edgy, licht zoutige facetten.

De gedurfde openbaring
Vloeibaar goud zet de kwikzilveren bloem in vuur en vlam met haar warmte en rijkdom. Voel de kracht van de eeuwige bloem, waarvan de amberachtige noten worden versterkt door een vleugje mineraalrijk mos, waardoor het parfum op een bijzondere en verrassende manier zijn apotheose bereikt.

Een gefacetteerde talisman, de iconische Alien-flacon, is een magisch object, dat schittert met de levenskracht van de godin. Het heeft bovendien een avant-garde, architectonisch design dat net zo edgy is als de felbegeerde mode van Mugler.
Om het stralende licht van Alien Goddess Supra Florale tot uitdrukking te brengen, is de flacon gelakt in roségoud, wat de stralende kleur van de buitenaardse superbloem benadrukt en de wereld schoonheid geeft…

Mugler-parfums worden anders aangebracht dan andere parfums. Door hun unieke structuur en supergeladen ingrediënten laten ze een krachtig spoor achter. Daarom heeft Mugler een speciaal, uniek ritueel ontwikkeld om optimaal te kunnen genieten van de essentie en het voluptueuze van de geur: de “Mugler-wolk”.

Spray eerst een ruime hoeveelheid Alien Goddess Supra Florale in een cirkel voor je om een wolk met geur te creëren. Stap in dit stralende aura. Laat je omhullen door de charme.
Het Mugler-wolk zorgt voor de juiste dosis parfum zodat je de hele dag van je geur kunt genieten: een discreet spoor of meer genereus: alles is mogelijk met de wolk. Je kunt zelf kiezen!

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● BENZYL SALICYLATE ● BENZYL ALCOHOL ● LINALOOL ● HEXYL CINNAMAL ● LIMONENE ● COUMARIN ● METHYL ANTHRANILATE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● HYDROXYCITRONELLAL ● CITRONELLOL ● GERANIOL ● AMYL CINNAMAL ● FARNESOL ● BENZYL BENZOATE ● CITRAL ● CITRIC ACID ● CI 14700 / RED 4 ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 19140 / YELLOW 5

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

BETOVERENDE CADEAU-IDEEËN

JOUW BIJZONDERE CADEAU-IDEEËN

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink