Hoofdinhoud
Thierry Mugler Fashion hero banner

FALL WINTER 2021-22

Casey Cadwallader blijft met gezwinde spoed de nuances van het Mugler-lexicon ontdekken via het boeiende medium van de modefilm. De fall winter 2021-22 collectie wordt in een cinematische satire, geregisseerd door torso solutions, onthuld in een serie slanke vignetten die de stijlfiguren van de backlot, studiofotografie en de catwalkshow verkennen door de 4e muur te doorbreken en gebruik te maken van de kracht van een enkele oogopslag.

Meer informatie

NU WINKELEN

FALL WINTER 2021-22
FALL WINTER 2021-22

VORMGEVEND DOORZICHTIG ONDERGOED VAN MUGLER GEMAAKT DOOR WOLFORD

Het vormgevende doorzichtige ondergoed, voor het eerst te zien bij de Mugler Spring Summer-show in 2020, werd al snel een icoon van het modehuis en onderdeel van de moderne codes van Mugler via de visie van Casey Cadwallader.

Het vormgevende doorzichtige ondergoed gemaakt door Wolford met de laatste technologie is nu verkrijgbaar online op fashion.mugler.com (Europa en Verenigd Koninkrijk).

SPRING SUMMER 2021 - DEEL 02

Deel 02 van de Spring Summer 2021 collectie, ontworpen door Casey Cadwallader, wordt gepresenteerd als een metafictief commentaar op het concept van een modeshow en is een gewaagde expressie van de elektrische Mugler-energie. De film van 6,5 minuten, geregisseerd door Torso in Long Island, New York, stelt het lineaire continuüm van de presentatie van de catwalk aan de kaak, waarbij superenergieke Mugler-karakters bovenmenselijke dingen doen via stuntdoubles, pov-camera’s en satirisch gebruik van het oneindige.

Meer informatie

SPRING SUMMER 2021 - DEEL 01

In een ongekend seizoen presenteert Casey Cadwallader, creatief directeur van Mugler, een ambitieuze prelude op de Spring Summer 2021 collectie in een korte film van Florian Joahn en een visueel portfolio van Carlijn Jacobs.win Cadwallader omarmt als nooit tevoren de bruisende fantasie van het Mugler universum en zet een inspirerend traject voort - een postmoderne ontmoeting tussen het verleden en het heden van Mugler.

Meer informatie

Online winkelen

Fall winter 2020

De Mugler-collectie voor Fall Winter 2020 legt de nadruk op eros en is een verleidelijke ontwikkeling van de triomferende, futuristische positieve kijk op het lichaam van Casey Cadwallader. Met nieuwe decadentie duikt hij verder in de glamour. Een zelfverzekerde sensualiteit barst uit in een spel van onthullen en verbergen. Verkrijgbaar in bepaalde winkels.

Meer informatie

Online winkelen

SPRING SUMMER 2020

Urgent en ongeremd, de MUGLER-collectie voor Spring Summer 2020 ontketent een gewaagd debat over menselijke seksualiteit in onze hypermoderne wereld. Casey Cadwallader brengt het volledige spectrum van gestroomlijnde shapewear in kaart en stelt een gevoelsmatige voorstelling van de identiteit van MUGLER voor: een met duidelijke keuzes en de vrijheid van zelfexpressie.
Verkrijgbaar in bepaalde winkels.

Meer informatie

Spring Summer 2020 collectie Look 1
Spring Summer 2020 collectie Look 2
Spring Summer 2020 collectie Look 1

Resort 2020

De Resort 2020 collectie van Casey Cadwallader refereert aan de performatieve facetten van het MUGLER universum en biedt een eigentijdse kijk op glamour in combinatie met verschillende soorten lichamen en karakters.
Verkrijgbaar in bepaalde winkels.

Resort 2020 collectie Look 1
Resort 2020 collectie Look 2
Resort 2020 collectie Look 3

#MUGLER OP INSTAGRAM

MUGLER MAG

Ontdek ons laatste exclusieve nieuws

MUGLER mode: Het spiraalvormige silhouet

Sinds casey cadwallader als creatief directeur is aangesteld, is het spiraalvormige silhouet een van de meest herkenbare stijlen van Mugler.

MEGAN FOX DRAAGT MUGLER BIJ DE MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2021

Megan Fox droeg een doorschijnende geborduurde bustierjurk van Mugler door Casey Cadwallader bij de MTV Video Music Awards 2021. Gestyled door Maeve Reilly.

Mugler wereld

VISIE

Mugler, de kunst van veelzijdige dromen.

SAVOIR-FAIRE

De Mugler-mentaliteit


Oriëntatie van bericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring

Powered by Powered By OneLink