Hoofdinhoud

ALIEN FLORA FUTURA

EAU DE TOILETTE

alien flora futura is een ode aan de schoonheid van anders zijn: de schoonheid van jezelf zijn, van a… Lees de volledige beschrijving

graveerMij
ALIEN FLORA FUTURA

ALIEN FLORA FUTURA

EAU DE TOILETTE

PDP-tabbladen
alien flora futura is een ode aan de schoonheid van anders zijn: de schoonheid van jezelf zijn, van anders zijn, van origineel zijn. maar ook de schoonheid van hoop.

een hoop en een uniekheid die worden belichaamd door een woestijnbloem. een bloem van de toekomst die bloeit in een wereld vol licht. 

alien flora futura is net zo mystiek als kostbaar. een stralende edelsteen met een lichte essentie die je persoonlijkheid nog meer laat stralen.
deze frisse en bruisende eau de toilette is onderdeel van de bloemige groene ambergeurfamilie en onthult zich in drie opeenvolgende noten:
- energieke onthulling: sinaasappel
- stralende onthulling: jasmijn
- allesomhullende onthulling: witte amber

de iconische alien talisman flacon ontspruit in een nieuwe, meer vrouwelijke en kristalachtige tint voor alien flora futura. de diepe amethistkleur loopt over in een delicaat oranjeroze, een reflectie van de bloem van de toekomst. een oranjeroze tint die het gevoel oproept van het begin van een nieuwe dag, als het donker van de wereld plaats maakt voor licht vol hoop en optimisme.
alcohol. parfum/fragrance. benzyl salicylate. ethylhexyl methoxycinnamate. hexyl cinnamal. limonene. linalool. alpha-isomethyl ionone. geraniol. butyl methoxydibenzoylmethane. ethylhexyl salicylate. coumarin. citronellol. aqua/water/eau. pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate. citral. tris(tetramethylhydroxypiperidinol) citrate. benzyl benzoate. benzyl alcohol. methyl 2-octynoate. bht. ci 17200/red 33. ci 19140/yellow 5. ci 42090/blue 1
PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in
PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink