Hoofdinhoud

LES EXCEPTIONS - WOODISSIME

EAU DE PARFUM

Nieuwe wegen verkennen, genres door elkaar gooien en onwaarschijnlijke combinaties durven maken... Geïnspireerd door zijn ... Lees de volledige beschrijving

graveerMij
LES EXCEPTIONS - WOODISSIME

LES EXCEPTIONS - WOODISSIME

EAU DE PARFUM

PDP-tabbladen

Nieuwe wegen verkennen, genres door elkaar gooien en onwaarschijnlijke combinaties durven maken... Les Exceptions is geïnspireerd door zijn schepper Thierry Mugler, die conformiteit afwees om zijn eigen wereld te creëren, en die een nieuwe interpretatie geeft van die grootse olfactorische families van La Belle Parfumerie om iets uitzonderlijks te bereiken.
Mugler breekt met klassieke structuren dankzij de creatieve en gedurfde combinaties waarin een onverwacht ingrediënt is verwerkt. De mooiste materialen komen tot leven, ze botsen en vermengen zich tot een bedwelmende collectie geuren met een uitzonderlijk karakter. Het typische vakmanschap van MUGLER.

Woodissime verkent de houtachtige familie op een verrassende en innovatieve manier. Deze nieuwe toevoeging combineert een verrassend fruitig akkoord, Osmanthus-bloem, met een rijke en kenmerkende mix van houtachtige noten: cederhout, patchouli, vetiver, sandelhout en de kracht en diepte van agarhout.

Het resultaat, een krachtig agarhout met een fruitige draai. De op Art Deco geïnspireerde flacon vertoont een architectonische elegantie die het MUGLER-huis heeft overgenomen.

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. LINALOOL. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. CITRONELLOL. EUGENOL. CINNAMAL. TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE. BHT. CI 19140/YELLOW 5. CI 15985/YELLOW 6. CI 60730/EXT. VIOLET 2. CI 14700/RED 4. [C3001B]
WANNEER DE PARFUMERIE KENNISMAAKT MET HET UITZONDERLIJKE

WANNEER DE PARFUMERIE KENNISMAAKT MET HET UITZONDERLIJKE

LES EXCEPTIONS MUGLER

Ontdek de Les Exceptions serie van Mugler

PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in
PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink