Hoofdinhoud

WOMANITY

EAU DE PARFUM
Intensiteit

navulbaar

WOMANITY

WOMANITY

EAU DE PARFUM

Eén formaat beschikbaar

Het moderne parfum Womanity van Mugler is geïnspireerd door de vrouwen uit diverse verhalen, kleuren en culturen. Womanity, een ode aan het vrouwelijke en creatieve kracht, bestaat uit meerdere facetten van vrouwelijkheid. Deze unieke creatie combineert zoete en kruidige noten die kenmerkend zijn voor de iconische geuren van Mugler. De opvallende noten van kaviaar, rijpe vijgen en hout maken hiervan een veelzijdig en uniek parfum, een reflectie van de moderne onafhankelijke vrouw.

Het Womanity Eau de Parfum, beschreven door Mugler als muziek waarvan de noten een reflectie zijn van de emoties van de vrouw die het draagt, bestaat uit drie akkoorden: houtachtig, zoet en zout, via noten van vijgenhout, zonovergoten fruit en kaviaar.

De Womanity parfumflacon is een beeldhouwkundig meesterwerk dat een uniek gevoel van vrouwelijkheid oproept. Het combineert, in sterk contract, poederroze met rauw metaal. De soepele textuur en zachte lijnen van de flacon worden versterkt door een verfijnd gevormde cabochon die lijkt op een sfinx. De Womanity flacon is bedekt met symbolische accenten, zoals de speciaal gevormde ring en ketting, en belichaamt vrouwelijkheid als een zoektocht naar iets universeels en tijdloos.

Zoals bij alle creaties van MUGLER sprayt u een wolkje in de lucht en beweegt u er vervolgens doorheen zodat het parfum op het haar en de kleding kan neerslaan. Vul deze beweging aan wanneer je maar wilt, door de parfum op de binnenkant van de polsen aan te brengen: in de holte van je hand, bovenaan de hals of aan de binnenkant van de elleboog.

ALCOHOL ●PARFUM / FRAGRANCE ●AQUA / WATER / EAU ●LIMONENE ●COUMARIN ●BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ●LINALOOL ●ETHYLHEXYL SALICYLATE ●BENZYL ALCOHOL ●GERANIOL ●HEXYL CINNAMAL ●CITRONELLOL ●CITRAL ●BENZYL SALICYLATE ●ANISE ALCOHOL ●TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE ●HYDROXYCITRONELLAL ●ISOEUGENOL ●EUGENOL ●CI 17200 / RED 33 ●

De lijst met ingrediënten gebruikt voor de samenstelling van onze merkproducten wordt regelmatig bijgewerkt. Voordat je een product van ons merk gebruikt, adviseren we je om de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen, zodat je zeker weet dat de ingrediënten geschikt zijn voor jouw persoonlijk gebruik.

HET MODERNE PARFUM

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink