Hoofdinhoud

LES EXCEPTIONS - FOUGERE FURIEUSE EAU DE PARFUM

Nieuwe wegen verkennen, genres door elkaar gooien en onwaarschijnlijke combinaties durven maken... Geïnspireerd door zijn ... Lees de volledige beschrijving

Nieuwe wegen verkennen, genres door elkaar gooien en onwaarschijnlijke combinaties durven maken... Les Exceptions is geïnspireerd door zijn schepper Thierry Mugler, die conformiteit afwees om zijn eigen wereld te creëren, en die een nieuwe interpretatie geeft van die grootse olfactorische families van La Belle Parfumerie om iets uitzonderlijks te bereiken.
Mugler breekt met klassieke structuren dankzij de creatieve en gedurfde combinaties waarin een onverwacht ingrediënt is verwerkt. De mooiste materialen komen tot leven, ze botsen en vermengen zich tot een bedwelmende collectie geuren met een uitzonderlijk karakter. Het typische vakmanschap van MUGLER.

De stille kracht van de bosgrond wordt in FOUGÈRE FURIEUSE in een harmonieus tumult geworpen. De sensuele aromatische en houtachtige noten van de fougère familie, geranium, eikenmos, cumarine en bergamot, worden aangewakkerd door sinaasappel, neroli en amber om een onstuimige, speelse en opwindende zintuiglijke ervaring te creëren.
Sexy. Opwindend. Uitdagend.
ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. LINALOOL. TRIMETHOXYBENZYLIDENE PENTANEDIONE. CITRONELLOL. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. LIMONENE. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. GERANIOL. CUMARINE. DISODIUM EDTA. CITRAL. BHT. CI 17200/RED 33. CI 15985/YELLOW 6. [C2644B]

Productinhoud Two Loyalty

WANNEER DE PARFUMERIE KENNISMAAKT MET HET UITZONDERLIJKE

LES EXCEPTIONS MUGLER

Ontdek de Les Exceptions serie van Mugler

Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink