Hoofdinhoud

MUGLER COLOGNE COME TOGETHER

EAU-TO-GO

come together, een iconische eau de toilette uit de cologne-collectie van mugler, is een parfu... Lees de volledige beschrijving

fragranceToGo
MUGLER COLOGNE COME TOGETHER

MUGLER COLOGNE COME TOGETHER

EAU-TO-GO

PDP-tabbladen

come together, een iconische eau de toilette uit de cologne-collectie van mugler, is een parfum met eindeloze mogelijkheden dat is geïnspireerd op de sensuele samensmelting van de lichamen en de delicate aanrakingen van de huid. come together eau de toilette is rebels en verslavend. het wordt gekenmerkt door een groene en muskusachtige frisheid die intens verkwikkend is. mugler presenteert zijn iconische eau de toilette cologne in een flacon van 10 ml in reisformaat: come together eau-to-go.

come together is een parfum uit de green cologne-familie, met een verkwikkende frisheid dankzij de citrusnoten. de petitgrain en witte muskus roepen herinneringen op aan sensuele lichamen tegen elkaar aan.

de tassenspray van 10 ml zal de trouwe fans van come together verleiden. ze kunnen hun parfum nu meenemen op elk avontuur. een praktisch reisformaat dat de moderne, uniseks stijl van de originele flacon overneemt en in je zak past zodat je het parfum op elk moment van de dag kunt bijwerken.

alcohol. parfum/fragrance. aqua/water/eau. limonene. ethylhexyl methoxycinnamate. coumarin. linalool. butyl methoxydibenzoylmethane. ethylhexyl salicylate. geraniol. benzyl alcohol. hexyl cinnamal. citronellol. citral. anise alcohol. benzyl salicylate. hydroxycitronellal. isoeugenol. eugenol. disodium edta. bht. ci 17200/red 33. [c1928b]
PDP-slot 1 sectie - Misschien ben je ook geïnteresseerd in
PDP-content onderaan voor artikelen
Bericht oriëntatie
Draai je apparaat voor de beste ervaring.

Powered by Powered By OneLink